Pagina's

maandag 5 oktober 2020

Right Now

   Hallo bloglezers.

Wellicht hebben jullie, net als ik heb, ook allerlei resten papier liggen. Papier waarop je ooit iets uitgeprobeerd hebt. Papier dat je van een project over gehouden hebt. Mijn voorraad hiervan is in ieder geval groot. En met deze papiervoorraad heb ik vandaag iets nieuws gemaakt wat ik in dit blogbericht wil laten zien.


Deze pagina is als volgt ontstaan:


Dit vel had ik nog liggen maar heb het destijds niet gebruikt omdat ik het te donker vond. Voor dit vel heb ik de gelli plate gebruikt, oxide inkt en pigmentpoeders kan ik me herinneren.


Op dit stuk papier heb ik in eerste instantie een mask uitgeprobeerd op  een kleine gelli plate.


Dat is het rechter deel op deze foto. Vervolgens heb ik de mask terug gelegd op het papier en met een blending tool en distress inkt de linker helft van dit figuur gemaakt.


Rondom deze mandala mask heb ik met distress inkt en een blending tool de cijfers en letters aangebracht.



Ook had ik nog een taartrandje liggen. Met de naaimachine heb ik dit vastgezet. Hierbij heb ik de uiteinden van de draadjes gewoon laten hangen. Dit geeft een leuk, speels effect.


In deze hoek van de pagina komen diverse materialen van Dutch Doobadoo terug.


De doodle text stickers. De tekststrookjes van deze sticker heb ik los geknipt. Omdat ik het leuk vind staan als de tekststrookjes iets omhoog komen te staan, heb ik op de uiteinden wat talkpoeder op het stickerdeel gedaan. Hierdoor plakt dat stukje niet meer en komt het strookje daar iets los van het papier te staan.


De paper art zwarte klok. Het geeft een leuk effect om de klok niet in zijn geheel vast te lijmen, maar alleen hier en daar wat lijm te doen.


Hebben jullie dat kleine wijzertje gezien dat ik op deze tekstlabel geplakt heb?


De teksten hebben een filmstrip randje rondom. Omdat het tekstblokje dan vrij groot werd, heb ik het deel met de filmstrip er vanaf geknipt.


Hier zie je een klok terug komen van het al eerder genoemde stickervel. De cirkel met de letters (van structuurpasta van Dutch Doobadoo) lag ook tussen mijn resten. 

 

Rondom dit cluster heb ik allerlei takjes gestanst die ik met distress inkt gekleurd heb. Hier tussendoor heb ik de hele fijne takjes van de paper art van Dutch Doobadoo geplakt. Ideaal om te gebruiken.


En zo is deze pagina ontstaan. En zoals jullie zien ontbreken de kleine zwarte en goudkleurige verfspatten ook deze keer niet. Het maakt de pagina af. Zonder spatten vond ik de pagina te kaal.
Deze pagina is een goede reminder voor mij. Mijn lat kan erg hoog liggen. Ik heb daarom ook een lijst gekocht om deze pagina in te doen en ergens op een zichtbare plaats op te gaan hangen.

Bedankt weer voor je bezoek aan deze blog.
Fijne dag verder.

 groeten Hanny

1 opmerking: