Pagina's

zaterdag 17 oktober 2020

Kampioen

Er is superleuk nieuws! Er zijn nu ook mooie Dutch Doobadoo pakketten wat bestaat uit een mal, designpapier en een stans & stickervel. Ik ben met het voetbalpakket aan de slag gegaan.


De basis van de kaart is gemaakt met de shape art uit de crafty kit Kick it.  Deze tekende ik 2x over op groen cardstock, 1x gewoon en 1x in spiegelbeeld. Op ca. 7 cm vanaf de bovenkant rilde ik een vouwlijn bij de spiegelbeeld. De bovenkanten zijn tegen elkaar geplakt zodat er een dubbele kaart ontstaat. Daarna is de mal overgetekend op wit fluweelpapier en het designpapier uit de kit.

Crafty kit - Kick it! 472.100.003

De wedstrijdbeker tekende ik op zwart cardstock en is bewerkt met de Dora zilver wax van Cadence. En daarna ook op het designpapier.

Card art Prijsbeker 470.713.794

De randen van het designpapier zijn lichtjes aangezet met witte gesso.


Uit de beker steekt een banner met tekst.  Op de beker staan een bierflesje en bierglas met een flessenopener erbij. Ook hier een banner die met waxkoord is gestrikt. Bij wat grasjes staat een doel met voetbal die uit het stansvel komen. In het gras staan de voetbalschoenen en er ligt een voetbal bij.

2 opmerkingen: