Pagina's

dinsdag 6 oktober 2020

Zomer


Ik maakte er deze kaart met een zomers sfeertje mee.


De kaart is gemaakt met card art Label van Dutch Doobadoo.

Card art Label 470.713.785

De mal tekende ik over op wit fluweelpapier en daarna op designpapier Suntastic. Ik gebruikte de grote en kleine papieren. De randen van het designpapier zijn lichtjes aangezet met witte gesso.


In het midden een afbeelding waarbij de grote cactus een plaatsje kreeg met wat schelpen en zeester.  Bovenaan een bloem met takjes in diverse aqua/groentinten. Bij koraalmos staat een scooter waar op het zadel een zeemeeuw is neergestreken. Aan de andere kant is een zandkasteel gebouwd. De emmer en schepje staan erbij. Verder nog een paar zeemeeuwen.

1 opmerking:

  1. Ik ben James Michael Hinson, een particuliere leningverstrekker die leningen verstrekt aan particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen tegen een lage rente van 3%. We weten dat er veel gezinnen zijn die leven van salaris en anderen die niet voor hun financiële verplichtingen kunnen zorgen en om deze reden ben ik hier voor financieel herstel.

    Ik bied een breed scala aan financiële diensten, waaronder: Bedrijfsplanning, Commerciële en Ontwikkelingsfinanciering, Onroerend goed en hypotheken, Schuldconsolidatieleningen, Zakelijke leningen, Particuliere leningen, Herfinanciering van huizen, Hotelleningen, studieleningen enz. Reageer direct via onderstaande e-mail voor meer informatie.

    E-mail: agenthinson@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen