Pagina's

donderdag 15 oktober 2020

Kerst


Met dit weer is het weer heerlijk om creatief bezig te zijn en met de Dutch Doobadoo collectie heb ik deze kerstkaart gemaakt.


De kaart is gemaakt met shape art Evelyn van Dutch Doobadoo. Deze is 2x overgetekend op zalmkleurig cardstock, 1x gewoon en 1x in spiegelbeeld. In de spiegelbeeld kaart is een vouwlijn gerild op ca. 4 cm vanaf de bovenkant. De bovenkanten tegen elkaar plakken en je hebt een dubbele kaart.

Shape art Evelyn 470.713.202

De mal is daarna op wit fluweelpapier getekend en nogmaals op het designpapier. Hiervan zijn de randen lichtjes aangezet met witte gesso.


Petra's circle is gestanst uit zalm, wit en donkerbruin. De donkerbruine cirkel is op een witte cirkel geplakt met de ronding eruit (nu zie je straks de rand van het schudvenster niet meer). Dubbelzijdig tape aan de binnenrand van het schudvenster geplakt. Wat eiskristal in het schudvenster gestrooid en de ronde afbeelding er tegen geplakt. Daarna de bruin met witte cirkel erop geplakt. Een bloementoef gemaakt van amaryllissen, hulsttakken en rozenbottels en afgewerkt met een parel. De tekst op de banner gestempeld, bewerkt met witte embossingpoeder en heattool. De kaart afgewerkt met een strik van tule, organza en waxkoord met belletjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten