Pagina's

donderdag 15 oktober 2020

Explore

  Hallo bloglezers.

Wat leuk dat jullie weer even hier komen kijken. Vandaag wil ik jullie een art journal pagina laten zien. Dit is geen ingewikkelde pagina die ik gemaakt heb, maar heerlijk om hiermee bezig te zijn.



Ik ben deze pagina begonnen met structuurpasta (art.nr. 870.000.000) en de mask art strips (art.nr. 470.715.160).


In de rechter bovenhoek heb ik wat Brusho poeder gebruikt. En dan zie je direct dat ik vooraf niet bedenk wat ik wil gaan doen want van deze mooie Brusho vlek zie je later niets meer terug want ik heb besloten om er iets overheen te plakken.


Het papier heb ik geverfd met aquarelverf. Met een pasje en verf heb ik wat strepen getrokken. Van een restje papier heb ik een cirkel gestanst waarvan ik de randen ook iets met verf bewerkt heb. De paper Art cirkels (art.nr.  472. 948.052) heb ik ook met de aquarelverf een kleur gegeven. 


De tekst EXPLORE die ik op deze pagina gebruikt heb komt ook van deze paper art set.


Vervolgens heb ik wat stempelafdrukken gezet, een veer geschilderd en wat takjes gestanst die ook geschilderd zijn met de aquarelverf.


De quote komt van het Dutch Doobadoo stickervel (art.nr.491.200.001).



Mocht je iets dergelijks nog nooit gemaakt hebben, probeer het eens. Het is zo leuk om iets te maken waarvan je vooraf niet weet wat het worden gaat.

Groeten Hanny

Geen opmerkingen:

Een reactie posten