Pagina's

zaterdag 30 november 2019

Mijn Verlanglijstje

Hoi, Hoi,

Ik heb nog een Sinterklaaskaartje gemaakt.  Dit keer met de mal van de schatkaart. Deze had ook heel goed nog bij de Sinterklaascollectie gekund  want je kunt er hele leuke verlanglijstjes mee maken.


De basiskaart heb ik overgetrokken op wit cardstock,  de randen heb ik bewerkt met vintage photo inkt. 


Dutch Doobadoo Card Art Treasure Map 470.713.718

Vervolgens ben ik aan de slag gegaan met Kraft papier.  Alle stukjes heb ik bewerkt met inkt maar ook met de distresser. 


Met verschillende stansen heb ik de Sint en de Piet op het paard gemaakt. De cadeautjes en de wortels heb ik gemaakt met sinterklaasstansen.


Hierna heb ik nog enkele tekstjes op de kaart gestempeld. 


De tekst "Mijn verlanglijstjes" heb ik gehandletterd. Wanneer je heel goed kijkt, zie je dat ik op de achtergrond nog pepernoten gestempeld heb met bruine distress inkt. Dit zie je alleen niet zo heel goed. Nu nog even het verlanglijstje invullen en dan kan hij in mijn schoen. Ik wens jullie nog een hele fijne dag en tot snel.

Groetjes Mirande

1 opmerking:

  1. Seizoensgroeten aan al mijn vrienden, ik ben Eva Lucas. Van Assen, Nederland. Ik wil mijn prachtige getuigenis delen over hoe ik mijn man terug in mijn leven heb gekregen, ik wil mensen in de wereld vertellen dat er online een echte spellcaster is en krachtig en oprecht is, zijn naam is Baba Amiso, de Wiseman, hij heeft me onlangs geholpen mijn relatie met mijn man, die mij heeft gedumpt, te herenigen en heeft niets meer met mij te maken, belde me en begon me te smeken. Voor iedereen die dit artikel leest en hulp nodig heeft, kan Dr.Amiso de Wiseman ook allerlei hulp bieden, zoals hereniging van huwelijk en relatie, genezing van allerlei ziekten, rechtszaken, zwangerschapsgezegde, we zijn nu erg blij met onszelf . Wiseman laat hem beseffen hoeveel we van elkaar houden en elkaar nodig hebben. Dr.Amiso is een echte tovenaar. Hij kan u ook helpen uw verbroken relatie op te lossen. Ik had mijn man terug! Het was als een wonder! Geen huwelijkstherapie en we doen het heel goed in ons liefdesleven. Echtscheidingszaken, neem contact op met deze geweldige man als u een probleem hebt met een duurzame oplossing via e-mail: herbalisthome01@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen