Pagina's

donderdag 28 november 2019

De V van Vosjes

Hallo allemaal,

Ook vandaag ben ik weer aan de slag gegaan met een nieuwe letter voor in mijn ABC-Boek.
Dit keer ben ik aan de slag gegaan met de v van vos.De basispagina heb ik gemaakt van creme cardstock 15 x 15 cm. Hierop heb ik designpapier verwerkt en daarna  ben ik aan de slag gegaan met het Dutch Art Alphabet  470.990.112. Ik heb alleen de letter eerst op creme cardstock over getrokken en daarna uitgenkipt. Vervolgens ben ik aan de slag gegaan met designpapier. Hierna ben ik aan de slag gegaan met de stansmallen van het vosje.


Met een witte gelpen heb ik hier en daar nog wat lijntjes gezet om de vosjes wat sprekender te maken.De vossen wonen in het bos en daar is het inmiddels al een beetje herfst geworden.  De blaadjes vallen van de bomen zoals jullie kunnen zien.  De boomstam  en het gras waarop het ene vosje staat is ook gemaakt met een stans.


De blaadjes heb ik gemaakt met een stans. Deze heb ik uit verschillende kleuren papier gestanst, zodat de blaadjes in verschillende herfstkleurtjes naar beneden dwarrelen.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze bladzijde vinden.  Ik wens jullie een hele fijne dag en wie weet tot snel.

Groetjes Mirande

1 opmerking:

  1. Seizoensgroeten aan al mijn vrienden, ik ben Eva Lucas. Van Assen, Nederland. Ik wil mijn prachtige getuigenis delen over hoe ik mijn man terug in mijn leven heb gekregen, ik wil mensen in de wereld vertellen dat er online een echte spellcaster is en krachtig en oprecht is, zijn naam is Baba Amiso, de Wiseman, hij heeft me onlangs geholpen mijn relatie met mijn man, die mij heeft gedumpt, te herenigen en heeft niets meer met mij te maken, belde me en begon me te smeken. Voor iedereen die dit artikel leest en hulp nodig heeft, kan Dr.Amiso de Wiseman ook allerlei hulp bieden, zoals hereniging van huwelijk en relatie, genezing van allerlei ziekten, rechtszaken, zwangerschapsgezegde, we zijn nu erg blij met onszelf . Wiseman laat hem beseffen hoeveel we van elkaar houden en elkaar nodig hebben. Dr.Amiso is een echte tovenaar. Hij kan u ook helpen uw verbroken relatie op te lossen. Ik had mijn man terug! Het was als een wonder! Geen huwelijkstherapie en we doen het heel goed in ons liefdesleven. Echtscheidingszaken, neem contact op met deze geweldige man als u een probleem hebt met een duurzame oplossing via e-mail: herbalisthome01@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen