Pagina's

dinsdag 19 november 2019

Wonderful Day

Hallo allemaal.

Dutch Doobadoo heeft altijd een inspirerende mailing waarvoor het designteam de foto's met de voorbeelden aanlevert. Het leuke vind ik altijd om de diversiteit van ons team hierin terug te zien. Voor de mailing van september heb ik een aantal kleine labels gemaakt. Hierbij heb ik de Mask Art 470.715.144 in combinatie met structuurpasta gebruikt. Eigenlijk heb ik altijd wel een voorraadje labels. Leuk om aan een cadeautje te hangen, bij een bosje bloemen te geven of gewoon te geven aan iemand die even iets extra's nodig heeft.


De labels heb ik gemaakt van restjes papier. Eerst heb ik de labels gemaakt en daarna heb ik de structuurpasta er op aangebracht met een spatel.


Bij mijn restjes papier zat ook een stukje papier dat ik zelf met spray gekleurd heb. Deze spray is op waterbasis. Als je hier met structuurpasta overheen gaat, krijgt de structuurpasta iets kleur mee van de ondergrond.


Dit is grotendeels te voorkomen door de structuurpasta te drogen met een heattool. Maar eigenlijk vind ik dit verkleuren ook wel mooi.





Met mijn voorraad stash heb ik de labels verder afgemaakt. De randen van de labels heb ik geverfd met wat gesso.


Op deze label heb ik de mooie vlindertjes van Dutch Doobadoo paper Art gebruikt.


Mijn voorraad labels is weer aangevuld. Ik heb er weer van genoten om deze kleine projectjes te maken.


Tot een volgende keer.

Groeten Hanny

2 opmerkingen: