Pagina's

maandag 18 november 2019

Pakjesavond

Omdat er steeds meer materialen verschijnen rondom Sinterklaas, heeft ook Dutch Doobadoo een leuke collectie toegevoegd. Ik ben aan de slag gegaan met de zak van Sinterklaas.


De zak heb ik 2x op wit fluweelpapier overgetekend, 1 x gewoon en 1x in spiegelbeeld. Het kraft heb ik met embosfolder Linnen door de Ebosser gehaald zodat het meer op een jute zak lijkt. Daarna heb ik de 2 delen van de zak overgetekend.

Card art Zak 470.713.754

In het bovenste gedeelte heb ik een snede in gemaakt waar de cadeautjes tussen passen. Dit deel heb ik wat verhoogd opgeplakt. Tussen de 2 delen kraft zit een strik die ik getekend heb door de lijnen wat dieper te tekenen die uit het kraft zijn. Hierop is ook een tekst gestempeld. De zak is gevuld met leuke cadeautjes die gemaakt zijn met het mask stencil Labels en Kado's en met een mal van Marianne Design.

Mask stencil Labels & Kado's 470.715.813

Verder is het versierd met een laarsje met brief, letters en nog een jute zak. Die zijn gemaakt met stansjes van Marianne Design. De huisjes zijn van het paper art vel.

Paper art Sinterklaas 472.950.002

Het designpapier wat ik gebruikt heb, komt uit paperpad Home again.


De zak kan gewoon blijven staan doordat ik de basis 2x van wit fluweelkarton maakte.  Aan de achterkant heb ik halverwege een horizontale rillijn gemaakt en de bovenste delen op elkaar geplakt.

3 opmerkingen: