Pagina's

vrijdag 22 november 2019

Zie de maan schijnt door de Bomen

Hallo allemaal,

Nog even en dan is het weer zover.....Sinterklaas is weer in het land. Een superleuk feest voor jong maar ook voor oud. Natuurlijk denken we bij Dutch Doobadoo ook aan sinterklaas en hebben we een superleuke Sint collectie voor jullie. Ideaal om o.a. te gebruiken voor je suprise. Ik ben voor vandaag aan de slag gegaan met de Card Art Zak.


Voor de basis heb ik dus de Card Art Zak gebruikt. De basis heb ik overgenomen uit kraft papier. Dit heb ik 2 x  gedaan. Want ik heb er een doosje tussen gemaakt. Je kunt de zak gewoon helemaal heel laten. Maar dat heb ik nu niet gedaan. Ik heb de bovenkant van de onderkant losgeknipt (langs de middelste lijn van de 3 lijnen). 

Card Art Zak
470.713.754
470.713.754 Card Art Zak

Op de achterkant aan de onderkant (van het bovenste gedeelte) heb ik 3d foam tape geplakt en dit weer iets over de bovenkant van de onderkant van de zak geplakt. Zo krijg je een beetje een 3d effect.


De cadeautjes bovenin de zak komen uit de Mask Art Labels en kado's. Ook het envelopje met de label komen uit deze mask. Op de strikjes heb ik een pareltje gemaakt met de Dutch Doobadoo Pearl Pen Wit.

Mask Art Labels en Kado's
470.715.813
470.715.813 Mask Art Labels en Kado's

Dutch Doobadoo Pearl Pen Wit
870.003.010
870.003.010 Dutch Doobadoo Pearl Pen wit


Hier zie je een stukje van het doosje wat ik er tussen heb geplakt. Achter de envelop heb ik nog de leuke muzieksleutel van Noor! Design uit de Little Happiness collectie erbij geplakt. De schoen komt uit een oude stempelset van Noor! Design en heb ik ingekleurd met copics.


"Zie de maan schijnt door de bomen" de eerste zin uit één van de bekendste sinterklaasliedjes. Die mocht natuurlijk niet ontbreken op deze zak van Sinterklaas. Deze tekst komt uit de Dutch Doobadoo Paper Art  Sinterklaas. Enne...... wist je dat je de huisjes uit deze paper art ook heel leuk kunt gebruiken voor de kerstkaartjes? 

Dutch Doobadoo Paper Art Sinterklaas
472.950.005
472.950.005 Laser Paper Art A5 Sinterklaas

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren.  Bedankt voor je bezoekje aan ons blog en dan wens ik je nog een hele fijne dag!

Liefs,


2 opmerkingen: