Pagina's

donderdag 14 november 2019

Challenge #57

Hallo allemaal.

Voor de Dutch Doobadoo fans onder de bloglezers is het vast al wel bekend dat Dutch Doobadoo. iedere maand een challenge organiseert. De challenge voor de maand november is om deze Shape Art te gebruiken in combinatie met deze schets:


Nu heb ik deze Shape Art al even in mijn bezit, maar nog niet eerder gebruikt. Eerlijk gezegd heb ik van het begin af aan al het gevoel gehad dat deze Shape Art ook heel bijzonder is als je hem dubbel vouwt. En dat heb ik dus gedaan. Ik heb dus de schets op mijn eigen manier geïnterpreteerd en wil hiermee laten zien dat je met een schets meer mogelijkheden hebt om er toch je eigen draai aan te kunnen geven. Het idee met de cirkel zoals op de schets staat, heb ik gebruikt voor de voorkant van mijn kaart. Omdat ik de ondergrond te mooi vond om daar iets overheen te plakken, heb ik er een open cirkel van gemaakt.


De binnenkant van de kaart ziet er zo uit:


Het tape met de rondjes heb ik in 2 delen gescheurd. Dit omdat er in de schets 2 vlinders afgebeeld staan.


De basis van deze kaart is een strook die ik gekleurd heb met 2 kleuren Brusho. Het leuke van Brusho vind ik dat er meer pigmenten tussen de basiskleur zitten.


Hier heb ik m.b.v. een mask (Dutch Mask Art Floral Waves) structuurpasta op gedaan.


Hierna heb ik het gele papier dubbel gevouwen zodat ik ook van de andere lagen papier de lengte kon bepalen en heb ik de kaart verder afgemaakt.


Dit was mijn voorbeeld om jullie voor deze Challenge te inspireren. Meer informatie over deze Challenge kun je vinden op het Dutch Doobadoo blog. Klik dan in de rechterbalk even op het zoekitem Challenge. Onder de deelnemers van de Challenge wordt altijd een leuke prijs verloot.
Je kunt je bijdrage posten op de Dutch Doobadoo Challenge groep op facebook. Mocht je mee willen doen met deze Challenge, dan wens ik je veel plezier hierbij.

Groeten Hanny

1 opmerking: