Pagina's

vrijdag 24 april 2020

Voor de Jarige


Hoi, hoi,

Ik ben weer aan de slag gegaan met de mal van dit leuke cadeaudoosje. Ik maakte er dit keer een cadeautje van voor een vriendin van mijn moeder.


Ik heb de basismal over getrokken op creme cardstock.

  

Vervolgens ben ik aan de slag gegaan met designpapier. Ik heb dit designpapier nog een keer gemat op roze cardstock. Hierdoor krijgt het doosje een net wat chiquere uitsstraling. Omdat het designpapier al zo mooi is hoefde ik er verder niet zo heel veel meer aan te doen. 
Ik heb hier en daar een enkel bloemetje geplakt.  Deze bloemen heb ik gemaakt met een bloemenstans in verschillende maatjes. De bloemen heb ik uit zwart of roze cardstock gestanst.
 In het midden van de bloem heb ik  steeds een klein plakpareltje geplakt.  Onder de bloemen heb ik nog wat blaadjes geplakt,die heb ik ook gemaakt met een stans. Als laatste heb ik door het doosje twee verschillende kleuren lint geregen waar je het doosje mee dicht kan strikken.Aan de bovenkant heb ik nog een cadeaulabeltje gestempeldmet de tekst van harte gefeliciteerd.  De vriendin van mijn moeder was erg blij met haar verjaardagcadeau, die uiteraard gevuld was met lekkere chocolade.  Ik wens jullie nog een hele fijne dag en tot snel.

Groetjes,

5 opmerkingen:

 1. Wat een super mooi doosje Mirande!
  Heel leuk om te geven ,en om te krijgen!
  Groetjes Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben Peter, uit Frankfurt, Duitsland. Sommige mensen zeggen dat liefde spreuk werkt niet, maar ik heb gezien dat liefde spreuk werkt allemaal als gevolg van Dr Adeleke hielp me mijn huis te redden met zijn krachtige spreuk. Dr Adeleke komt uit Afrika en hij heeft een spreuk voor mij en terug te brengen mijn vrouw terug naar mij en we leven als een familie allemaal dankzij Dr Adeleke. U contact met hem opnemen via WhatsApp +27740386124 of mailen aoba5019@gmail.com. Wens u al het gelukkige leven

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk doosje heb je gemaakt, ziet er super uit!

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik moet u en uw spreuken respecteren om dit getuigenis aan iedereen bekend te maken. Ik ging naar andere spellenschrijvers zonder de resultaten te zien, alles wat ze wilden was mijn geld. Ik wou dat ik je eerder was komen opzoeken, ik heb zoveel mogelijk van je geprofiteerd. Mijn ex-man verdween een jaar lang, ik ging overal heen en zocht naar andere tovenaars, maar geen resultaten totdat mijn vriend me voorstelde aan Dr.Oduma. Na een liefdesbetovering kreeg ik eindelijk binnen 48 uur een telefoontje van hem. Zijn spreuken deden wonderen en mijn man was weer vol liefde. Het was een wonder! Plots kwam hij terug met bloemen en zei dat ik hem hem moest geven. Ik was echt verbluft en geschokt toen mijn man knielde en smeekte om vergeving en ik accepteerde het. Ik heb echt geen woorden en gelukkig, je bent God die naar mij en mijn hele gezin is gestuurd. En ik ben weer een gelukkige vrouw. Heel erg bedankt dr. Zonnig. Voor iedereen die op zoek is naar een echte caster, neem contact op met Dr. Oduma via e-mail. Per post; drodumashinesolutionhome@gmail.com Je kunt ook contact opnemen met Whatsapp op + 27639556407

  BeantwoordenVerwijderen