Pagina's

dinsdag 14 april 2020

Cadeautje

Hoi, hoi,

Ik ben aan de slag gegaan met dit leuke cadeaudoosje. Ik gebruikte daarvoor deze mal


Ik heb de basismal over getrokken op creme cardstock.

  
Vervolgens ben ik aan de slag gegaan met designpapier uit een klein papierblokje.   Ik heb dit designpapier nog een keer gemat op zwart cardstock. Hierdoor krijgt het doosje een net wat chiquere uitsstraling. 



Omdat het designpapier al zo mooi is hoefde ik er verder niet zo heel veel meer aan te doen.  Ik heb hier en daar een enkel bloemetje geplakt. Deze bloemen heb ik gemaakt met een bloemenstans in verschillende maatjes.



De bloemen heb ik uit zwart of creme cardstock en uit het designpapier gestanst.  In het midden van de bloem heb ik steeds een klein plakpareltje geplakt.  Onder de bloemen heb ik nog wat blaadjes geplakt, die heb ik ook gemaakt met een stans. Aan twee kanten heb ik nog een hartjesvlaggetje gemaakt met een stans.



Hierna heb ik een touwtje door een bovenkant geregen, hieraan heb ik wat lintjes en glittertule geknoopt waardoor er een soort van lintjestoef ontstaat. Hieraan heb ik nog een bedeltje geknoopt met de tekst "Handmade by". Als laatste heb ik door het doosje twee verschillende kleuren lint geregen waar je het doosje mee dicht kan strikken. Ik ben nu al helemaal verliefd op dit leuke cadeaudoosje. Ik denk dat ik deze mal maar vast op in de map lievelingsmallen stop want daar ga ik vast nog vaker gebruik van maken.Ik wens jullie nog een hele fijne dag en tot snel.

Groetjes,

1 opmerking: