Pagina's

dinsdag 21 april 2020

Hier aan de kust

Het duurt nog wel een paar maanden voor het zover is om echt aan het strand te genieten tijdens mooi weer.  Maar het is ook heerlijk om aan de kust te genieten van een wandeling langs de zee. Bij een dag met het zonnetje en een hogere temperatuur verlang je toch des te meer naar de zomer?


Voor deze maritieme kaart nam ik als basis de schatkaart van Dutch Doobadoo. 

Card art Treasure 470.713.718

Deze heb ik overgetekend op wit fluweelpapier en daarna de binnendelen op designpapier.  Ook het anker tekende ik over op wit fluweelpapier en daarna ook op het designpapier van Dini Design.

Card art Anker 470.713.765


Alle randen van het designpapier zijn lichtjes aangezet met witte gesso.


Tussen en op het anker zijn strandtafereeltjes gemaakt met een steiger, strandlopertjes, bootje, vuurtoren, anker, stuurrad en scheepstouw. Bij de steiger en vuurtoren groeit wat koraal. Het bootje ligt vast aan de steiger met waxkoord.  Het anker is gestanst uit zwart cardstock en zilver gemaakt met vingerwax van Cadence. Het zit vastgestrikt aan het stuurrad. Bovenaan ligt een scheepstouw wat door het ook van het anker is gehaald. Tussendoor vliegen en zitten zeemeeuwen. Als laatste is de tekst op het anker gestempeld.

1 opmerking: