Pagina's

zaterdag 25 april 2020

Magic

Hallo bloglezers.

Vandaag wil ik jullie een mixed media pagina laten zien waarbij ik mijn stansmachine goed heb laten draaien.


Deze pagina heb ik op de volgende manier gemaakt:


Op aquarelpapier heb ik met structuurpasta de sterren aangebracht.



Hier overheen heb ik aquarelverf laten lopen.


 De donkerblauwe strepen zijn gemaakt met de reliëf pasta van Cadence (kleur Petrol). Hierbij heb ik een grunge mask gebruikt.


De takjes heb ik gestanst en hierna ingekleurd met aquarelverf. Omdat ik ze wilde clusteren in een soort van kader, heb ik een photoframe gestanst waarin in de takjes gestoken heb.



Vervolgens ontdekte ik dat de takjes wegvielen tegen de achtergrond, daarom heb ik 2 repen papier gescheurd en dit achter het frame geplakt.


En ook nu weer vond ik zwarte gesso spatten onmisbaar.


Aan de bovenkant van de pagina heb ik nog een vrolijk cluster gemaakt. Om de pagina wat beter uit te laten komen, heb ik met distress inkt en een blending tool de randen wat zwart gemaakt.


Deze pagina heb ik tijdens een scrapweekend gemaakt.Een weekend met 16 dames waarbij we heerlijk creatief waren, gezellig gekletst hebben en heel erg veel gelachen hebben. De reacties op deze pagina waren heel uiteenlopend. Men vond het absoluut niet iets in mijn stijl, of men was er razend enthousiast over. Waarom deze pagina niets voor mij zou zijn, daar ben ik niet achter gekomen. Zelf vind ik deze pagina namelijk wel bij mij passen.

Tot een volgend blogbericht.

Groeten Hanny

1 opmerking:

  1. Ik ben Peter, uit Frankfurt, Duitsland. Sommige mensen zeggen dat liefde spreuk werkt niet, maar ik heb gezien dat liefde spreuk werkt allemaal als gevolg van Dr Adeleke hielp me mijn huis te redden met zijn krachtige spreuk. Dr Adeleke komt uit Afrika en hij heeft een spreuk voor mij en terug te brengen mijn vrouw terug naar mij en we leven als een familie allemaal dankzij Dr Adeleke. U contact met hem opnemen via WhatsApp +27740386124 of mailen aoba5019@gmail.com. Wens u al het gelukkige leven

    BeantwoordenVerwijderen