Pagina's

zondag 12 april 2020

Opkikkertje

Een maand geleden maakte ik de meisjessneaker voor het nichtje van mijn schoonzus omdat ze een grote rugoperatie zou krijgen. Echter ging de operatie toen niet door doordat er geen plaats was op het IC. Inmiddels is ze nu wel geopereerd en omdat ze zo fan is van mijn kaarten, vroeg mijn schoonzus of ik een leuke vrolijke kaart kon maken. Het is een opkikkertje geworden en mijn schoonzus vond 'em zeer vrolijk en ik hoop van Lotte ook.


 Het opkikkerkaartje maakte ik met card art Cookie jar van Dutch Doobadoo. De koekjespot werd nu een ouderwetse apothekerspot.

Card art Cookie Jar 470.713.609

Het designpapier wat gebruikt is, komt uit de paperpads Spring Market, Flora. Een grote dikke kikker zit heerlijk tussen al het fruit en heeft de stethoscoop al om gehangen. Verder zit er een pleister, stripje medicijnen en een thermometer tussen het fruit. Bovenaan komt een kleine kikker met zijn zwembroek aan al aangesprongen met een spuit. In het midden is een tekst gestempeld en om de hals van de pot zit een strik waaraan de curvelijst hangt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten