Pagina's

donderdag 9 april 2020

Grote Dromen Beginnen Klein

Onze schoonzoon was begin januari jarig en hij is een echte natuurliefhebber.  Gert gaat op zaterdag graag jagen in de polder met zijn jachtvrienden in hun jachtgebied. Hij mocht al eens met iemand mee naar Duitsland om te jagen waar iedere jager wel van droomt om daar te jagen. Ik maakte voor hem deze tafereelkaart.


De kaart is gemaakt met card art Bridgefold van Dutch Doobadoo.

Card art Bridgefold 470.713.339

De achtergrond met het mooie landschap komt uit het nieuwe paperpad Forest. De randen van het achtergrondpapier zijn lichtjes aangezet met witte gesso.


Alle panels heb ik even apart op de foto gezet voor een beter beeld.


Uit het grote en kleine paperpad Wilderness van Mintay heb ik heel wat afbeeldingen zitten knippen. Flink aan het schuiven geweest om alles leuk bij elkaar te krijgen. Herten en een beer mochten niet ontbreken en achter de jachthut en auto is een prachtig landschap van bomen en bergen. 


Reintje de vos staat nog hoog op zijn verlanglijstje maar niet als ze jongen hebben. In de lucht zijn luchtballonnen te zien en ook vliegen er zwaluwen.


Bij de tent staan een rugzak, bergschoenen, fototoestel en een vuurtje wat de wilde dieren op afstand moet houden. Alleen de wolf heeft er maling aan. Bij goed weer wordt de koffie buiten de jachthut gedronken en een boomstronk dient als tafel. Reintje de vos komt ook een kijkje nemen.

2 opmerkingen: