Pagina's

woensdag 20 mei 2015

Happy Birthday

Hallo allemaal,

Verjaardagskaarten, je hebt ze vaak nodig en ik vind ze altijd erg leuk om te maken. Het geeft net dat persoonlijke tintje. Voor de basis heb ik de Shape Art Ornate gebruikt. Dit is een nieuw model die in maart is uitgekomen. Is hij niet gaaf?


Het grootste formaat heb ik overgenomen uit kraft papier. Een maatje kleiner uit crème cardstock en daarna nog een maatje kleiner uit designpapier.

470.713.122 Shape Art Frames ornament

De randen bruin gemaakt en bewerkt met een distresser en daarna alles op elkaar geplakt. En natuurlijk heb ik dit gedaan met de alleslijm van Dutch Doobadoo. Hij lijmt echt supergoed, ik wil geen andere meer. Gebruik jij hem ook?


Zonder een bloemen is mijn kaart niet af hihi. Ik heb onder de bloemen een mal van Noor! Design gebruikt. Die heb ik  2x uitgestanst en doormidden geknipt. En als je geen zin hebt aan stansen of je hebt geen stansmachine, dan zijn de Paper Kraft blaadjes echt super!

479.002.008 Dutch Kraft Art Leaves

En anders natuurlijk ook hihi. Ik gebruik ze zelf heel vaak. Vind ze echt heel tof. Ik heb ze gewoon bruin gelaten, maar het is ook mogelijk om ze te kleuren.


Ik heb verder nog diverse mallen en stempels van Noor! Design gebruikt.

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren en wens je nog een hele fijne dag!
Liefs,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


1 opmerking: