Pagina's

maandag 25 mei 2015

Beach boy

Hallo allemaal,
Wat is de nieuwe collectie weer geweldig. Mij doe je geen groter plezier dan met maritiem spulletjes. Ik ben een echte strand aanbidster en zodra t kan lig ik er, mijn schoonvader noemde me vroeger altijd de hagedis, op mn bedje in de volle zon uren lang!

Met he mdf stuurwiel ben ik ook zoooo blij, hij bestaat uit 2 delen en zo kun je er makkelijk een foto inplakken. Hier heb ik een foto van Dante gebruikt. Wat een heerlijk klein frummeltje was het toen nog.


Ik heb het stuurwiel beplakt met het grote wood hout blok van Noor design. en de randen gestempeld met de stempel uit de sending messages collectie.

460.440.140 MDF Art  Stuurwiel

Wat jute touw om de cirkel gewikkeld en toen met de foto ertussen dicht geplakt. De randjes zijn allemaal afgewerkt met de nieuwe Dutch doobadoo gesso die ook deze maand is uitgekomen.


Hier zie je een close up van alle frutsels die ik gebruikt heb om het stuurwiel te decoreren. zo heerlijk je kunt helemaal los met schelpen, touw, kraaltjes en mos. Hij staat op de kast te pronken !

Liefs,

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)  


1 opmerking: