Pagina's

vrijdag 15 mei 2020

Little Me

Hallo allemaal.

De Dutch Doobadoo masks en stencil art zijn erg leuk om te gebruiken bij het scrappen. In dit blogbericht laat ik jullie zien hoe ik een lay out gemaakt heb m.b.v. de Dutch Doobadoo materialen.


Ik heb een letter stencil gebruikt om de achtergrond te maken. Omdat ik alleen de bovenste twee rijen letters wilde hebben, heb ik de rest van het stencil afgeplakt.


Met een blending tool en archival inkt heb ik de letters op het papier gemaakt. Omdat ik op dat moment nog niet wist hoe ik verder wilde gaan, heb ik archival inkt gebruikt omdat dit watervast is. 


Zou ik distress inkt genomen hebben, en de inkt zou nat worden, dan zou dit weer uitvloeien. De letters heb ik over de gehele regel herhaald.


Met distress inkt, een blending tool en een mask heb ik de achtergrond verder afgemaakt. Door meer laagjes distress inkt over elkaar heen te doen, wordt de kleur intenser.


Door het clusteren van stansen, tekststrookjes en labeltjes krijg je van die leuke details in je lay out:


Hier overheen heb ik een cluster gemaakt met de foto, papier, tekststrookjes e.d. en er is een lay out ontstaan waarvan de achtergrond zelf gemaakt is



Het gele en blauwe project life kaartje heb ik in het verleden zelf gemaakt en kwam ik nu weer tegen.


Ik hoop dat ik je weer heb kunnen inspireren. Leuk dat je weer hier kwam kijken. Tot een volgende keer.

Groeten Hanny

Geen opmerkingen:

Een reactie posten