Pagina's

zondag 3 mei 2020

Let's Stay Home

Hallo bloglezers.

Wat leven we momenteel in een vreemde wereld. Afstand houden van elkaar, bepaalde mensen niet meer mogen bezoeken, veel bedrijven hebben hun deuren gesloten, angst om ziek te worden,
of angst dat het ziek zijn een hele strijd gaat worden, geen bijeenkomsten meer, pretparken en sportcentra gesloten, scholen dicht, te weinig beschermende middelen voor mensen die dit heel hard nodig hebben. En zo kan ik nog wel een hele tijd doorgaan. Het doet me enorm goed om te zien dat er allerlei mooie initiatieven ontstaan. Dat beroepen een herwaardering krijgen. Dat de ouders thuis het thuisonderwijs zo goed oppakken. En zo kan ik ook nog een hele tijd doorgaan. Maar daarvoor bezoeken jullie niet mijn blog.


Toen ik dit stickertje op het nieuwe stickervel uit de mixed media collectie zag, wilde ik dit voor een art journal pagina met het actuele Corona thema gebruiken.


In dit blogbericht laat ik weer zien hoe ik deze pagina gemaakt heb.


Met de Cadence Rusty Patina en een mask (Dutch Mask Art Chicken Wire) heb ik de eerste laag aangebracht.





Hierna heb ik bruine en grijze aquarelverf aangebracht.


En toen dit droog was heb ik er als contrast blauw bij gedaan. Deze blauwe verf heb ik met een heattool gedroogd om te voorkomen dat dit te veel mengt met de kleur bruin en grijs.


Het Paper Art birdcages vond ik erg toepasselijk bij deze pagina.


De stempels die ik gebruikt heb zijn van Craft Emotions, clearstamps Bugs 1. De tekst op deze pagina heb ik gemaakt met rub-ons. Deze rub-ons zijn inmiddels bijna 50 jaar oud! En gebruik ik nog steeds.

Pas goed op jezelf en op de ander(halve meter)!

Groeten Hanny

Geen opmerkingen:

Een reactie posten