Pagina's

zaterdag 16 mei 2020

Hallo allemaal, 

We hebben deze maand weer een te gekke Mixed Media challenge voor jullie: 

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Mijn bijdrage:


Ik laat jullie in stappen zien hoe ik tot deze uitwerking ben gekomen. Als eerste heb ik een vel aquarelle papier genomen omdat ik met sprays ga werken en dus met best wel wat water. 


 Mijn eerste laag is met de Mask Art Script 470.715.152 gemaakt met DDBD Structuurpasta Transparant 870.000.001 Dit breng je aan met een spatel. De structuurpasta is eerst wit gekleurd. Ik heb het gewoon aan de lucht laten drogen. Een tip zou zijn 'savonds even doen en de volgende ochtend gewoon lekker met de spray aan de gang. Zo heb ik het ook gedaan. Je kunt het natuurlijk ook met de heattool drogen.


En na drogen is het doorzichtig (zie hierboven). 


 Wanneer je met een spray erover heen gaat blijf je de witte ondergrond zien. Het roze is een hele lichte spray. Deze heb ik uitgeveegd met een stukje keukenrol tot een egale roze kleur. Daarna heb ik de spray nogmaals een paar keer ingedrukt om nog een paar accenten te geven. Dat is waar het donkerder is.  

470.715.112

Met een andere super leuke Mask de Dutch mask art Star 470.715.112 ben ik her en der over het droge roze met groen distrees oxide gegaan. Dan heb je al een heel leuk ondergrondje. 


 Daarna heb ik spatten gemaakt met Distress Oxide spray en de roze spray


Dan volgt de aankleding volgens onze challenge. 


Het Dutch Doobadoo stencil ook gebruikt over de banner. Het makkelijkste is eerst een papier te kleuren en daarna de banner te stansen. Zo dat was mijn uitgebreide uitleg. Hoop dat jullie er iets mee opgeschoten zijn en daardoor ook een keer meedoen met onze challenge. 

Je kunt meedoen met onze challenge tot eind mei door een foto van je creatie te plaatsen in onze Dutch Doobadoo Mixed Media groep op Facebook.

Heb je geen Facebook dan kun je een foto van je creatie inclusief je naam te mailen naar: joyce@dutchdoobadoo.nl

Dutch Doobadoo - Art Basics - Mixed Media op ScrapWebshop

En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen eind mei met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan maakt iedereen evenveel kans) en de winnaar krijgt van ons een Dutch Doobadoo prijzenpakket.    

We hopen dat jullie allemaal mee doen met de Dutch Doobadoo Mixed media Challenge. Heel veel succes!

1 opmerking:

  1. prachtige uitwerking,
    wel benieuwd naar de plaatjes, die zijn zo super lief
    groetjes
    Tine

    BeantwoordenVerwijderen