Pagina's

zondag 17 mei 2020

Lente

Hallo allemaal,

Het is lente, dus daar hoort ook een vrolijk voorjaarskaartje bij. En hoe leuk is het om hiervoor de Fold Card Art Swing Ei te gebruiken. Dit is mijn kaart ermee geworden.


Voor de basis heb ik dus de Fold Card Art Swing Ei gebruikt. Deze heb ik overgenomen uit kraft papier. Het zwarte lijntje wat je ziet rondom het ei (zie mal hieronder), snijd je uit. Zo komt het ei "los" in de mal en zit het alleen nog boven- en onderaan vast.

Dutch Fold Card Art Swing
470.713.782
470.713.782 Fold Art Swing Ei

De binnenmaat van de mal heb ik overgenomen uit het Sr@p designpapier Wild Flowers van Noor! Design. Ik heb de mal 3x overgenomen. Van 1 mal neem je de plakrand niet over. De plakrand plak je vast aan de linkerkant van de andere mal. Net naast de plakrand zie je een rillijn. Die ril je en vouw je om. Om een 3 luik te krijgen, maak je 1 mal met een bergvouw en de andere met een dalvouw. 


De eerste mal.


Dit is de middelste mal.


 En dit is de 3e mal.  De 3 Magnolia stempels heb ik ingekleurd met Copics. Ook de mallen zijn van Magnolia, behalve de boomstam en de vlinderrand. Deze zijn van Noor! Design. Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Bedankt voor je bezoek aan ons blog.

Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten