Pagina's

woensdag 13 mei 2020

Gefeliciteerd

Hallo allemaal,

Ik ging dit keer aan de slag met de mal van het babywiegje. Ik heb dit keer twee verschillende geboortekaartjes gemaakt. 


1 voor een jongen en 1 voor een meisje.


Dutch Card Art Wobble los 2
470 713 762

Ik de 2 delen van de mal eerst bieden  overgetrokken op wit cardstock. Vervolgens ben ik met designpapier voor een jongen en een meisje aan de slag gegaan. Dit is het designpapier. De baby's heb ik gemaakt met de nieuwe babymallen. Op de banner aan de voorkant van het weigje kan 
eventueel nog de naam van de baby geschreven of gestempeld worden zodra we weten hoe de baby heet. Onderaan het wiegje heb ik de tekst "Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon/dochter" gestempeld.



Hierna heb ik het meisjes kaartje afgewerkt met wat bloemetjes, die ik gemaakt heb van papier en een pons. In het midden heb ik nog een plakpareltje geplakt. In het haar van het meisje heb ik ook nog een klein bloemetje geplakt. In haar handje heeft ze een rammelaar vast, die is gemaakt met een stansen set.



Voor het jongenskaartje heb ik een stans van een radartje gebruikt.  Ook heb ik een speld op het kaartje gemaakt, die heb ik ooit eens gekocht maar nog nooit gebruikt. In zijn hand heeft hij een babyflesje vast, deze is ook gemaakt met de stansenset.

Nu maar afwachten wanneer we deze geboortekaartjes kunnen gaan gebruiken.  Ik wens jullie nog een hele fijne dag en tot een volgende keer.

Groetjes,

1 opmerking:

  1. Ze zijn echt super geworden! Wat een leuke mal is dit.

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen