Pagina's

vrijdag 23 september 2022

Boo!

 

Wat gaaf zijn die monsters toch! Je kunt hierbij vanalles mixen, als je alle drie deze ondeugden in je bezit hebt. Bijvoorbaat extra armen geven, extra ogen, een mond van een ander Mmonster gebruiken, etc... De gekste monsters kun jij tot leven laten komen, zoals ik met onderstaande kaart heb gedaan in de LIVE van 25 augustus jl., bij de Dutch Doobadoo facebookgroep en wil ik jullie dan ook hier tonen.


Voor deze kaart heb ik de Card Art Boo gebruikt en uit zwart cardstock geknipt. Evenals de basisondergrond van de kaart, welke in de Crafty kit Monster House zit. Op beide is ook het gave designpapier gebruikt in passende patronen, zoals slijmachtig papier en druipende "drek", ieuuwww!

472.005.030                                                    470.784.156

Degene die de mini monsters de stuipen op het lijf jaagt, is onze Lucas. Lucas is een van de drie broedermonsters. Ik heb hem alleen iets verbouwd, door hem extra octopus armen te geven en deze armen ook nog eens als hoorntjes te gebruiken. De ogen, daar kun je ook mee spelen... kijk eens hoe scheel hij kijkt!


De kleine monstertjes zijn allen onderdeel (9 stuks) van een uitdrukvel ook behorende tot dezelfde kit. Ik heb drie leuke uitgekozen, waaronder een duiveltje, die wel heel verschrikt kijkt, welke verwerkt zijn op mijn kaart. De andere is gevangen door Lucas en heeft hem stevig vast in zijn armen. De derde is gewoon een beetje gek of dronken, hahaha!

470.784.151

Het middelste oog heb ik lekker groen gelaten en met een fineliner de adertjes getekend. Dan zijn hele grote mond. In het filmpje van de LIVE, leg ik uit hoe je deze het beste opbouwt. Zoals jullie zien wordt het wel tijd voor een beugeltje met die grote ruimtes ertussen, hihi. Voordeel is wel dat hij niet hoeft te flossen. Lolll... Lucas heeft die kleintjes wel in zijn macht hè? Kijk nou hoe bang die kleine groene is. Das toch zieluggg?


Zoals ik al eerder zei, de kleine rode, links onder, die is echt een beetje maf hoor. Ach en Lucas? Ja, die ziet er de lol wel van in. Logisch want hij ziet natuurlijk 6 monsters in zijn ogen.


Onze Lucas heb ik ook nog accentjes gegeven met een witte en zwarte fineliner, om hem beter tot zijn recht te laten komen. Bijelkaar is het één grote dolle en gave boel.

Wil jij deze creatie ook maken? Dan kun je alsnog de LIVE video terugkijken door op onderstaande banner te klikken.


Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer!

Veel liefs,

  

1 opmerking: