Pagina's

zaterdag 3 september 2022

XMAS Gnomes

 Dag allemaal,


Met de nieuwe collectie van Dutch Doobadoo mocht ik een LIVE video geven, afgelopen maandag 1 augustus jl! Er zitten namelijk hele gave stencils om kerstcreaties mee te maken!


In deze video laat ik jullie zien hoe je met de Shape Art Card Antoinet, de Build up Caroling Gnomes en het Shape art stencil XMAS een leuke en grappige kerstcreatie kan maken. De ondergrond heb ik aangepast aan de kleuren die terug komen in het designpapier setje X-mas Dogs. 


470.784.144                                        470.784.143


De lichtblauwe achtergrond is bespetterd met Gesso van Dutch Doobadoo. Eerst een klein beetje gesso in een bakje, dan wat bespuiten met wat water en even goed mengen. Neem dan wat op je kwastje, houd het boven je ondergrond en tik zachtjes op je kwastje en je krijgt een mooie sneeuw achtergrond. 

870.002.010

De bontrandjes van de gnomes en de snor zijn voorzien van glitter foamballclay. Met een zwarte en een witte fineliner heb ik de gnomes accenten gegeven om ze meer te laten spreken.


Het stencil Card Art XMAS heb ik uit rood cardstock gehaald met daarop verschillende kerstpatroontjes uit het Dutch Doobadoo designpapiersetje X-mas Dogs komen.

473.005.027                                              470.784.145


Een vrolijke kaart met een grappig element erin, vinden jullie ook niet? Wil je deze kaart ook maken dan kun je deze op je gemak terugkijken op ons Youtube  kanaal. Klik op de onderstaande banner om naar het filmpje te gaan.


Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer!

Veel liefs,

 

1 opmerking: