Pagina's

dinsdag 27 september 2022

Boo!

Nog even en dan is het Halloween. Ik ben gek op Halloween, niet om het thuis zo te versieren. Maar Halloween kaarten vind ik zo leuk om te maken. En laat er in de nieuwe Monster collectie van augustus nu een toffe Card Art Boo! zitten. Daar moest ik uiteraard mee aan de slag!  De Card Art Boo! is weer super te combineren met de Shape Art Text Balloon.Ik ben begonnen door de Card Art Boo over te nemen uit zwart cardstock en de binnenmaten uit oranje cardstock. De Shape Art Text Balloon heb ik overgenomen uit zwart cardstock (de buitenkant) en daarna de binnenmaten uit oranje en paars cardstock.

Dutch Shape Art Text Balloon
470.784.255

470.784.155 Shape Art Text BalloonAlle cardstock van de Shape Art en de Card Art heb ik op elkaar geplakt. In het midden op de Shape Art heb ik de spinnenweb mal van ECD geplakt. De spinnetjes die ik er later op heb geplakt, komen ook uit deze set. Op de spinnenweb heb ik de tekst Boo geplakt. Deze heb ik met 3D foam geplakt zodat je wat diepte krijgt op de kaart.

Dutch Card Art Boo!
470.784.156

470.784.156 Card Art BooEn dan moet natuurlijk de kaart nog worden opgepimpt. Ik heb hiervoor de vogelverschrikker van ECD gebruikt. Ook de muizen komen uit deze set.


En uiteraard mag een spookje niet ontbreken op een Halloween kaart. Dit spookje is van Marianne Design.


Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Bedankt voor je bezoek aan ons blog. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!


1 opmerking: