Pagina's

woensdag 7 september 2022

X-mas DogsHoe leuk is het wel niet om samen met je trouwe viervoeter een kerstkaart te laten maken waar jullie met zijn tweetjes op staan en te versturen aan vrienden en familie om iedereen fijne feestdagen te wensen! Daarbij moest ik denken aan de nieuwe kerst Crafty Kit Xmas-dogs.


Allemaal gezellige kerstachtige patroontjes zitten hierin. Twee velletjes met kersthondjes en zelfs poesjes samen met wat kerstelementjes in 1 set! Deze is hier gecombineerd met het nieuwe slimline stencil Card Art Circles.


Bij kerst hoort sneeuw, dus een patroontje met sneeuwvlokjes uitgekozen en gemat op wit en zwart cardstock. Achter de hondjes een rode ton-sur ton ruitje bevestigd door middel van 3mm hoog foamtape om een goede diepte erin te geven. Zodat je goed kan zien, dat de hondjes als het ware UIT de cirkels komen.

473.005.027
470.784.147

De slimline Card Art Circles heeft een mooie golfrand aan de twee uiteinden en daaronder een gewone rechthoek. Ik heb nog eens een extra zwarte rand erachter bevestigd voor het contrast. Hieronder zien jullie nog eens close-upjes van de schattige hondjes met wat kerstitems, welke dus ook terug te vinden zijn op de twee vellen met afbeeldingen. Deze is cute hè? Of eigenlijk alle drie hahaha...

 

Zijn jullie al gezwicht voor deze hondjes? Ik in iedergeval en ga er nog een paar maken voor hondenliefhebbers. 

Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer!

Veel liefs,

 

1 opmerking: