Pagina's

woensdag 28 september 2022

James


Owhhh, wat is het toch weer tof! Ik ben geobsedeerd door de Monster collectie en jullie?
Lekker spelen met de drie verschillende, James, Benjamin en Lucas. Je kunt ze onderling combineren en elkaars ogen of monden te verwisselen, echt zo leuk. Dat heb ik gedaan bij onderstaande creatie.


Dit keer heb James te voorschijn gehaald en hem het haar gegeven van Benjamin en aan beide zijden van zijn hoofd bevestigd. De mond en een paar tanden zijn ook van Lucas, die nu dus een paar tanden armer is, hahaha. De vier armen en de pootjes zijn ook van Benjamin. Het zijn eigenlijk een soort van zuignappootjes geworden. Ik heb James niet de ogen op stokjes gegeven, maar gewone ogen. Grappig schepsel zo, toch?

470.784.151

470.784.150

470.784.152

Voor de ondergrond is het Card Art stencil Boo gebruikt, uit zwart cardstock geknipt en beplakt met een lekkere druiperig, slijmerig patroon uit de Crafty Kit Monster House. 


Samen met twee uitdrukbare monsterstjes, mondjes, oogjes en scherpe tanden, komen deze uit en achter het slijm te voorschijn om jou de stuipen op het lijf te jagen!

472.005.030                                                    470.784.156

Om het geheel stevig te maken, vond ik het prima passend om de Shape Art Text Balloon erachter te lijmen, welke eerst uit weer zwart cardstock is geknipt en beplakt met een regenboogsterren patroon uit de Crafty kit.


470.84.155


Hierboven zien jullie een collage met close ups. De giga grote bek van omgebouwde James en zijn wel heel rare kleur tong, hihihi. Het tongetje en de hoorntjes van de kleinere monstertjes, die glinsteren, omdat ik deze bewerkt heb met een Spectrum Noir Sparkle Pen. En de rare glij pootjes van dichtbij, dus eigenlijk de poten van Benjamin.


Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren om weer een nieuw monster te creƫren. En deze niet enge, eigenlijk schatties van monsters, te adopteren.

Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer!

Veel liefs,

    

1 opmerking: