Pagina's

donderdag 22 september 2022

Journal

 Hallo bloglezers.

Voor een stagiaire van mij wilde ik een afscheidscadeautje geven waar ook de kinderen uit mijn groep wat voor haar in konden schrijven. En als je dan een saaie journal in de winkel ziet liggen, dan weet je dat dit hetgeen is dat je nodig hebt als afscheidscadeautje. De saaie voorkant van deze journal die niet bewerkt is (waar ik geen foto van heb genomen), is alleen maar een voordeel want ik heb al een goede ondergrond.


De eerste laag op de voorkant van de journal was een laagje gesso. Hierbij heb ik delen van de journal vrij gelaten zodat je de bruine craft kleur kon blijven zien. 


Toen de gesso droog was, heb ik de structuurpasta en een mask erbij gepakt om de voorkant nog wat sprekender te krijgen.


Om wat meer kleur in de voorkant te krijgen heb ik er beige acrylverf bij gepakt.


Waardoor de voorkant van de journal er zo uit kwam te zien.


Met roze acrylverf (of noem je dit zalm) heb ik hier en daar de voorkant nog meer kleur gegeven. De roze verf heb ik sterk verdund met water.


Dat leidde tot dit resultaat.


Vervolgens heb ik voor meer contrast met bruine permanente stempelinkt en de mask er nog wat letters aan toegevoegd. Ook heb ik hier en daar de letters een gouden accent gegeven.


Hier een close-up van de voorkant. Jammer dat het goud op de foto zo slecht zichtbaar is.


Omdat ik het nog niet goud genoeg vond heb ik de gilding wax erbij gepakt en hier en daar een aantal letters nog wat meer goud gemaakt. Ook heb ik met Inktense potloden wat letters met wat meer kleur aangezet.


En om er nog maar een laagje bij te doen heb ik hier en daar wat druppels water op de voorkant gespat en hier embossingpoeder op gestrooid en dit verhit. De embossingpoeder blijft dan in de waterdruppels liggen en blaas je niet met je heattool weg. Dat zelfde heb ik ook met de Frantage (wit/goud) gedaan.


Hier een close-up waarbij je het effect van de roze embossingpoeder en Frantage goed kunt zien.


En zo veranderde een saaie voorkant van de journal in een veel mooiere voorkant.
Om de voorkant wat meer te beschermen heb ik de deze nog met een vernisspray ingespoten.


En zo had ik een uniek afscheidscadeautje. Dit was voor vandaag mijn blogbericht. Geniet van het creatief bezig zijn.

Groeten Hanny

2 opmerkingen:

 1. Hallo dames en heren; Heeft u binnen 24 tot 48 uur een snelle lening nodig? Als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren om een ​​lening aan te vragen bij Novelty Finance op e-mail via: noveltyfinances@gmail.com OF WhatsApp via: +447915601531.

  NOVELTY FINANCE biedt financiële oplossingen. We bieden allerlei soorten leendiensten (persoonlijke lening, zakelijke lening en vele andere). We bieden ook flexibele en meerdere leningopties, waaronder beveiligde en ongedekte leningen, langlopende en kortetermijnleningen die zijn afgestemd op uw financiële behoeften.

  ✓ Eenvoudige goedkeuring
  ✓ Flexibele aflossingstermijn 6 - 360 maanden
  ✓ Zeer handig - U kunt een lening aanvragen op uw geschikte plaats en tijd.
  ✓ Direct toegang tot uw geld na goedkeuring.
  ✓ Gesubsidieerde rente (3% per jaar)
  ✓ U wordt niet gehaast om de lening terug te betalen, u krijgt de tijd om met de terugbetaling van de lening te beginnen.
  ✓ Geen verborgen kosten
  ✓ Je wordt door het hele proces begeleid

  Hoe toepassen:
  Een lening aanvragen bij ons gaat snel en eenvoudig!
  Stuur ons uw leningaanvraag via;
  E-mail: {{ noveltyfinances@gmail.com }}
  Bel of sms ons via WhatsApp via: +447915601531.
  Voorwaarden zijn van toepassing.

  BeantwoordenVerwijderen