Pagina's

zondag 11 september 2022

Zomer

  

Dag allemaal,

Hieronder zien jullie o.a. de inhoud van de nieuwe Crafty Kit Potje Zomer

473.005.029

Een kit met 12 vellen vrolijk en zonnig designpapier, een vel met afbeeldingen en nog eens een ovaal stencil waarbij je de tekst/letters ook los kunt gebruiken. Kijk maar wat ik ermee heb gemaakt in combinatie met een leuke Build Up kat.


Het toffe klim- en kattenhuis is eerst uit wit cardstock geknipt met daarop twee patroontjes uit de Crafty Kit. De achtergrond nog een keer zelf gemaakt uit kraft karton en achter het originele kaartje geplakt.

  
       470.784.157                                    470.784.142                     

De letters van het stencil uit de Crafty kit zijn hier los gebruikt en heeft maar twee laagjes. Eentje uit wit cardstock en weer twee andere designpatroontjes. De witte rand van de letters heb ik nog even bewerkt met bruine distressinkt. 


De palen van ban het kattenhuis wilde ik niet zo kaal laten en heb deze bewerkt met een van de slimline Mask Art Grunge stencils. Kunnen jullie ontdekken welke het is geweest?


470.784.148


Hier een kijkje van dichterbij bij onze kitten. Gemaakt met een combinatie van oranje en bruine distressinkt. Ook heel handig dat er voorbeelden op de verpakking staan. Want aan de hand daarvan heb ik ook deze staande kat gemaakt. Hoe handig is dat? En natuurlijk niet te missen, de uitdrukbare gnoompjes, ja echt, dus geen geknip! Deze gnoom komt even om het hoekje kijken uit het kattenhuisje en bied je een mooie zonnebloem aan, lief hè?


Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer!

Veel liefs,

  

1 opmerking: