Pagina's

maandag 29 juni 2020

Nostalgie

Wat is de fold art 470.713.783 mooi. Echt een mal die je moet hebben bij je verzameling. Ik heb er op mijn eigen bekende wijze een vintage kaartje mee gemaakt en het gehalte roze ligt best hoog.


Met je basis, je designpapier, kant, bloemen en pareltjes héél veel pareltjes, kom je al heel ver.


Dit model leent zich uitstekend voor meerdere stijlen en zoals je ziet doet mijn nostalgische stijl het hier ook prima.


Vanaf deze kant op de foto kun je goed zien dat het midden gedeelte naar voren komt. Zo blijft de kaart ook heel mooi staan.


Dankjewel weer voor jullie aandacht en graag tot de volgende keer.

4 opmerkingen:

  1. Het is een beeldschone kaart , super mooi!
    Prachtige combinatie van alles bij elkaar.
    Groetjes Jannie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben James Michael Hinson, een particuliere leningverstrekker die leningen verstrekt aan particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen tegen een lage rente van 3%. We weten dat er veel gezinnen zijn die leven van salaris en anderen die niet voor hun financiële verplichtingen kunnen zorgen en om deze reden ben ik hier voor financieel herstel.

    Ik bied een breed scala aan financiële diensten, waaronder: Bedrijfsplanning, Commerciële en Ontwikkelingsfinanciering, Onroerend goed en hypotheken, Schuldconsolidatieleningen, Zakelijke leningen, Particuliere leningen, Herfinanciering van huizen, Hotelleningen, studieleningen enz. Reageer direct via onderstaande e-mail voor meer informatie.

    E-mail: agenthinson@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen