Pagina's

dinsdag 9 juni 2020

Mixed Media

Hallo creatievelingen.

Het leuke van het hebben van een hobby is dat de mensen in mijn omgeving ook gaan zien wat je wellicht met een klein houten doosje zou kunnen doen.


En daarom kreeg ik dit houten doosje van iemand die op een laboratorium werkt. Hoe leuk is dat? Dit is uitermate geschikt om er iets leuks mee te doen.


Nadat ik het hout geschuurd heb, heb ik de deksel geverfd met 2 kleuren Cadence. In deze verf zit structuur. Dat geeft een bijzonder effect. Door nat in nat te schilderen, mengen de kleuren zich mooi.


Op aquarelpapier heb ik met Cadence en een mask van Dutch Doobadoo dit 3D effect bereikt.
Sorry, ik ben in dit stadium vergeten een foto te nemen. Hieruit heb ik een cirkel geponst.



Op de mask bleef nog een hoeveelheid  achter. Met een billendoekje heb ik dit restant dat op de mask zat  op een vel aquarelpapier uitgewreven. De mask maak je hierdoor schoon en met het restant krijg je nog een mooie afdruk. Op de deksel heb ik gestempeld. Het papier heb ik gescheurd, de randen van het het papier voorzien van een laagje inkt en dit papier op het doosje geplakt.


In de linker bovenhoek van het doosje heb ik Cadence rice paper met een afbeelding van een horloge geplakt. Dit plakken gaat goed met gel medium of met mod podge.


 Een stans van een raster, verbandgaas en de Cadence mix media artsy stones (dat zijn die kleine witte bolletjes).


De zijkanten heb ik geschilderd met de Cadence.  Hier nog wat close-up foto's:




En zo wordt een eenvoudig houten opbergdoosje ineens iets heel bijzonders. Bedankt weer voor je bezoek aan ons blog.

Veel plezier met het creatief bezig zijn.

Groeten Hanny

1 opmerking: