Pagina's

maandag 12 april 2021

Sterkte

 Als je iemand een blijk van medeleven wilt geven, is het sturen van een kaart daar een goede manier voor. De foto van de kaart is niet helemaal scherp omdat ik deze kaart in de avonduren gemaakt heb en omdat de kaart inmiddels al bezorgd is kan ik er geen scherpe foto bij daglicht meer van kan maken.De krans op de kaart is opgebouwd uit een aantal lagen. Hierbij heb ik de mask art Grunge Circles gebruikt.Voor het gemak heb ik de verschillende masks los geknipt en er nummers opgeschreven zodat ik niet per ongeluk 2x dezelfde mask pak.


Ik ben gestart met structuurpasta en de mask waarop ik een 2 genummerd heb.

Om te voorkomen dat ik buiten de mask de structuurpasta zou smeren, heb ik de mask rondom afgeplakt.Hierna heb ik een volgende mask en distress inkt genomen en hiermee een laag van gele stippen gemaakt. Daarna met een volgende mask en groene permanente stempelinkt weer een laag met stippen gezet. Met de laatste mask en de Glacier Paste van Nuvo heb ik de glimmende licht blauwe laag gemaakt.


De krans heb ik uitgeknipt om los op de kaart te gebruiken. Deze kaart heb ik gemaakt op aquarelpapier waar ik mijn brayer op uitgerold had om deze schoon te maken. Met de slimline mask en distress inkt heb ik het patroon van de achtergrond aangebracht.


Verfspatten in bijpassende kleuren maken voor mijn gevoel ook nu weer de achtergrond van deze kaart mooier.Een stukje Paper Art Stuc Tape, wat stempels, een label, strookjes papier en een strookje ribbelkarton van een oude doos maken de kaart af.


Door niet alles tot aan de randen in te smeren met lijm en door hier en daar onderdelen met 3D tape op te plakken krijg je een wat minder statisch geheel.Het is jammer dat je soms dit soort kaarten nodig hebt om te versturen.

Groeten Hanny

3 opmerkingen:

 1. Toch iedere keer weer nieuwe technieken... knap v ontwerpers hoor. En gaaf voorbeeld van jou.

  Hartelijke groeten,
  Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi
  Erg leuk gemaakt.
  Groetjes Jackelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I want to appreciate Dr Believe for the restoration of my marriage with his spell casting after 5years of separation with my husband, with the help of the great spell caster Dr Believe ,my husband return home and now we are happily together for good,once again thanks Dr Believe , He also cure all kinds of sickness and such as;
  1 love spell
  2 Good job spell
  3 fruit of the womb
  4 Hiv/ Aids
  5 Business spell
  6 win EX back
  7 promotion spell
  8 lotter spell and court cases....
  Here is the email address of Dr Believe via: believelovespelltemple@gmail.com You can also check on Dr Believe page on https://www.facebook.com/DrBelievetemple-106611931721348

  Lord bless you forever Papa
  Thanks A lots...

  BeantwoordenVerwijderen