Pagina's

donderdag 8 april 2021

It's a Boy

 Hallo bloglezers.

Voor een collega die een zoon, Hidde, gekregen heeft, heb ik een geboortekaartje gemaakt. Dit kaartje is inmiddels al gearriveerd op de plaats van bestemming. Om jullie te inspireren wil ik het kaartje ook hier laten zien.



In dit blogbericht laat ik weer zien hoe ik deze kaart gemaakt heb.


Met watervaste inkt heb ik de kaart vol gestempeld.


Hier overheen heb ik met watercolor verf gewerkt, ik heb brushopoeder gebruikt. Ook heb ik nog wat met de verf gespetterd. Hierna heb ik met een mask (mask art Triangles) en witte structuurpasta de driehoekjes op de kaart gezet. Hier en daar heb ik die structuurpasta ook weer gekleurd met de verf. Een deel van deze driehoekjes heb ik wit gelaten.


Hier overheen heb ik frantage (de witte spetters met goud) gestrooid en dit verhit. Hierbij ben ik aan de onderkant van het papier begonnen met verhitten. 


Toen de frantage iets begon te smelten en daardoor aan het papier bleef plakken, ben ik aan de goede kant van het papier verder gegaan met het verhitten van de frantage.


Met een stukje verbandgaas, stempelafdrukken, restjes scrappapier, labels, stansen en een stukje van een oude doos heb ik de blikvanger voor deze kaart gemaakt.  Ook heb ik hier woorden van verschillende vellen sticker art gecombineerd.


Dit geheel heb ik op een bijpassende kleur cardstock geplakt.



Dit was mijn blogbericht voor vandaag. Het is leuk om een persoonlijke kaart voor iemand te maken.

Tot een volgend blogbericht.

Groeten Hanny

2 opmerkingen:

  1. We hebben allemaal onze verschillende verhalen in het leven. ze zijn met ups en downs geweest, maar ik was erger toen mijn verloofde, met wie we al 7 jaar aan het daten zijn, zei dat we onze relatie moesten beëindigen, ik heb niet het soort pijn meegemaakt dat ik die dag in mijn leven voelde. Ik vroeg wat ik verkeerd had gedaan, maar hij zei dat hij moe was, na 3 maanden van scheiding kwam ik een getuigenis tegen van een dame die goede dingen sprak over Dr Ajayi, een spreukenmaker die veel mensen heeft geholpen de vrede en liefde in hun huis te herstellen, i hou echt van mijn man en wil hem terug in mijn leven, dus nam ik contact op met dr. Ajayi en legde mezelf uit, na enig overleg werd mij verteld wat het probleem is en wat ik moet doen om mijn relatie te herstellen, ik heb alles van mij gevraagd en na de spreuk is gedaan, mijn verloofde heeft contact met me opgenomen en we zijn nu gelukkig getrouwd. Als je de hulp nodig hebt van een echte spell-caster, kun je vertrouwen op Dr. Ajayi en ik geloof dat je een reden zult hebben om weer te glimlachen. Neem contact op met Viber / Whatsapp: + 2347084887094

    BeantwoordenVerwijderen