Pagina's

vrijdag 2 april 2021

Coffee

   

Bij mijn teammaatje Annette zag ik een creatie waarbij ze koffie gebruikt had. Dit intrigeerde mij. Zelf drink ik vrijwel nooit koffie. Maar toen ik dit voor iemand anders ging zetten, besloot ik ook een kopje koffie voor mezelf te zetten. Niet om op te drinken, maar om mijn aquarel papier mee te kleuren.


De bruine vlekken zijn gemaakt met de koffie, "Senseo koffie". Voor het effect had ik ook nog de koffiepad kapot gemaakt en er iets van het koffieprut bij gedaan. Maar dat prut blijft niet plakken, dat veegde ik weer zo van het papier af. Het effect vind ik leuk en voor wie nieuwsgierig is, ja de pagina ruikt nu naar koffie.


Bij de bruine vlekken heb ik nog wat groene vlekken gemaakt met distress inkt. Ook heb ik met de koffie en de distress inkt gespetterd. Vervolgens heb ik wat washi tape op mijn pagina geplakt. Door hier en daar de randen te scheuren van dit tape zien de strookjes tape er wat speelser uit. Hierna heb ik nog wat gestempeld en heb ik met de structuurpasta en een mask (multi stencil 470.715.129)  een aantal accenten gegeven op de pagina.Omdat ik de pagina nog wat kaal vond, heb ik op mijn pagina de driehoekjes mask  (470.715.120) en distress inkt gebruikt. Ook heb ik allerlei tekststempels toegevoegd.


Omdat deze foto in het bos genomen is, wilde ik er wat blaadjes bij gebruiken. Hiervoor heb ik de Paper Art uit een oudere collectie van Dutch Doobadoo gebruikt. Deze blaadjes heb ik met aquarelverf geverfd.


En ook bij deze lay out is de sticker art met de tekststrookjes (491.200.001
weer een leuk accent.


En natuurlijk is alles weer gelijmd met de lijm van Dutch Doobadoo. Een lijm die transparant opdroogt. Deze foto, die ruim 8 jaar in een doos opgeborgen was, heeft een goede plek op een lay out gekregen.

Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren. Leuk dat je weer hier kwam kijken.

Groeten Hanny

1 opmerking:

 1. I want to appreciate Dr Believe for the restoration of my marriage with his spell casting after 5years of separation with my husband, with the help of the great spell caster Dr Believe ,my husband return home and now we are happily together for good,once again thanks Dr Believe , He also cure all kinds of sickness and such as;
  1 love spell
  2 Good job spell
  3 fruit of the womb
  4 Hiv/ Aids
  5 Business spell
  6 win EX back
  7 promotion spell
  8 lotter spell and court cases....
  Here is the email address of Dr Believe via: believelovespelltemple@gmail.com You can also check on Dr Believe page on https://www.facebook.com/DrBelievetemple-106611931721348

  Lord bless you forever Papa
  Thanks A lots...

  BeantwoordenVerwijderen