Pagina's

dinsdag 6 april 2021

Bloemen

 De meteorologische lente is begonnen! We hebben al heerlijke dagen achter ons met mooie weer en het zonnetje. Ik heb al diverse keren op een beschut plekje in de tuin gezeten met een haakwerkje, genieten. Overal zie je de voorjaarsbollen de grond uitschieten. Het konijntje kwam langs een veld met sneeuwklokjes en heeft een bosje geplukt.


De basis maakte ik met shape art Circle Eurolock van Dutch Doobadoo. Deze tekende ik 2x over op kraft karton, 1x gewoon en 1x in spiegelbeeld. Op ca. 4 cm vanaf de bovenkant is een vouwlijn gerild. Het bovenste deel is tegen de 1e kaart geplakt zodat er een dubbele kaart ontstaat.

 
Shape art Circle Eurolock 470.713.169

Daarna is de mal op wit fluweelkarton getekend en op designpapier uit het bloc Eline's Honeymoon. De randen van het designpapier zijn opgeruwd met een paper distresser. Tussen de boog is het hekje vastgemaakt, ervoor ligt een strookje gras. Op de boog een strikje en nog een kapoentje. Bij een bosje sneeuwklokjes loopt een kapoentje en het konijntje heeft een bosje vast. Bovenaan zit lint wat vastgestrikt is met waxkoord en onderaan is de tekst op een banner gestempeld en ook met waxkoord vastgestrikt.

1 opmerking: