Pagina's

dinsdag 13 april 2021

Challenge April

 

De sketch challenge van april was er weer ééntje met een leuke sketch. Hierbij maken we gebruik van een slimline mal. Zo leuk met alle flapjes!

Ik maakte er een opkikkerkaart mee, leuk om de kikkers te verstoppen achter de flapjes.


De basis van de kaart is gemaakt met de slimline stansen van Marianne Design. Dit plakte ik op een topvouwkaart van het denim karton van Paint On. Hierop kwam het frame met de flapjes met de slimline Label van Dutch Doobadoo.

Slimline Label 470.713.856 

Het designpapier komt uit het bloc Springtime waarvan de randen zijn opgeruwd met een paper distresser.


Op en onder de flapjes zitten vrolijke kikkertjes waarvan een zieke hopelijk een lach op het gezicht krijgt. Verder zijn er een waterlelie, bloemetjes, pot vol met klavertjes vier en kapoentjes op de kaart verwerkt. Her en der zijn wat teksten gestempeld. De kaart is afgewerkt met banner waar de tekst op is gestempeld en vastgestrikt met waxkoord.

2 opmerkingen:

 1. Zo'n leuke kaart met de kikkers op deze mal !!!
  Groetjes Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I want to appreciate Dr Believe for the restoration of my marriage with his spell casting after 5years of separation with my husband, with the help of the great spell caster Dr Believe ,my husband return home and now we are happily together for good,once again thanks Dr Believe , He also cure all kinds of sickness and such as;
  1 love spell
  2 Good job spell
  3 fruit of the womb
  4 Hiv/ Aids
  5 Business spell
  6 win EX back
  7 promotion spell
  8 lotter spell and court cases....
  Here is the email address of Dr Believe via: believelovespelltemple@gmail.com You can also check on Dr Believe page on https://www.facebook.com/DrBelievetemple-106611931721348

  Lord bless you forever Papa
  Thanks A lots...

  BeantwoordenVerwijderen