Pagina's

maandag 28 september 2020

Vrolijk Kerstfeest

 Hallo allemaal,


Wat leuk dat er gisteren weer zoveel mensen hebben gekeken naar mijn live uitzending waarin ik liet zien wat je allemaal kunt doen met de nieuwebuild up van van Dutch Doobadoo.


Vandaag laat ik jullie mijn kerstkaart zien, die ik gemaakt heb met 2 verschillende rendiertjes. Voor deze kaart heb ik ook de mal van de arreslee gebruikt. Ik heb voor de rendiertjes deze mal gebruikt. 

470.713.796 Build Up Rendier

Dutch Build up hertje
470 713 796

Ik heb hier de 2 verschillende hertjes mee gemaakt. Met een gelpen en zwarte fine-liner heb ik nog wat accentlijntjes op de hertjes aangebracht. Dan worden ze nog iets sprekender. De verschillende onderdelen van het hertje heb ik met foamtape opgeplakt. 


Door het hoogte verschil wordt het hertje nog wat levendiger. Ik heb beide rendieren een strikje om de nek gegeven zodat ze nog wat meer in de kerstsfeer komen. Het voorste rendier heeft teugels om zodat het rendier in de  arreslee hem kan begeleiden. Samen gaan ze op weg naar.


Voor de arreslee heb ik deze mal gebruikt.

470.713.506 Card Art Sleigh

Dutch Card Art Sleigh
470 713 506

Ik heb de arreslee overgetrokken op creme cardstock en vervolgens heb ik designpapier gebruikt. Dit is al uit een wat oudere lijn. Het onderste deel van de slee heb ik nog een keer overgetrokken op Kraft papier en deze ook op de basismal geplakt. Met enkele stansen heb ik de takjes en de kerstrozen gemaakt. Hierna heb ik nog een tekstje gestempeld en wat deze schattige kerstkaart klaar. Ik vind de rendiertjes echt superleuk! Misschien wel net zo leuk als ollie de olifant.

Ik wens jullie nog een hele fijne dag.

Groetjes,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten