Pagina's

zaterdag 5 september 2020

Crafty Kit

Hoi, hoi,

Vanochtend in mijn eerste live voor Dutch Doobadoo,  heb ik jullie laten zien hoe je aan de slag kunt gaan  met de mal van het olifantje van Dutch Doobadoo.


Ik heb het olifantje gecombineerd met de nieuwe Crafty kit - Kick it-  van Dutch Doobadoo die volgende week in de winkel ligt. 


Wat een leuke kit is dit met veel leuke papiertjes,  een mal, een stickervel en een uitdrukvel met leuke voetbalplaatjes. 

 
Voor deze kaart heb ik de mal die bij deze nieuwe kit zit gebruikt. Ik heb deze mal overgetrokken op wit en zwart cardstock.  Hierna heb ik een designvel gebruikt uit deze nieuwe papierlijn. Het zijn kleine vellen waardoor je net genoeg hebt voor 1 kaartje. Dat werkt lekker makkelijk en je houdt maar weinig restjes over. 


Dus je restjes bak wordt niet weer aangevuld. Hierna heb ik de olifant op de kaart geplakt. Hij staat in het gras, deze grasrand heb ik gemaakt met een stans. De grote voetbal heb ik ook gemaakt met een stans, die ik al jaren had en eigenlijk nooit gebruikt hebt omdat ik hem veel te groot vond. Maar bij deze olifant past hij perfect. Hierna ben ik aan de slag gegaan met het stickervel. De onderstaande tekst komt uit dit stickervel.


Uit het uitdrukvel komt deze spraakwolk. Ik heb alles overigens wel eerst gemat op zwart papier voordat ik het gebruikt heb.


Ook de test "voetbal en het fluitje" komen uit het uitdrukvel.


Ik heb zelf niet zo heel veel met voetbal maar door het olifantje vind ik het zelf wel een heel schattig kaartje geworden. Wat vinden jullie ervan?  Ik wens jullie nog een hele fijne dag en tot een volgende keer.

Groetjes,

2 opmerkingen:

  1. Hallo, ik ben Theresa Williams Na jaren in relatie te zijn geweest met Anderson, maakte hij het uit met mij, ik deed al het mogelijke om hem terug te halen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem zo graag terug vanwege de liefde die ik voor hem heb, Ik smeekte hem alles, ik deed beloftes, maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem uit aan mijn vriendin en zij stelde voor dat ik liever contact op zou nemen met een spreukmaker die me zou kunnen helpen een spreuk uit te spreken om hem terug te brengen, maar ik ben het type dat nooit in spreuk geloofde, ik had geen andere keuze dan het te proberen, ik mailde de spreukgever, en hij vertelde me dat er geen probleem was dat alles binnen drie dagen in orde zal zijn, dat mijn ex binnen drie dagen bij me terugkomt, hij sprak de spreuk uit en verrassend genoeg was het op de tweede dag rond 16.00 uur. Mijn ex belde me, ik was zo verrast, ik beantwoordde het telefoontje en hij zei alleen maar dat hij zoveel spijt had van alles wat er gebeurde dat hij wilde dat ik bij hem terugkwam, dat hij zoveel van me houdt. Ik was zo blij en ging naar hem toe. Zo begonnen we weer gelukkig samen te leven. Sindsdien heb ik een belofte gedaan dat iedereen die ik ken die een relatieprobleem heeft, zo iemand zou helpen door hem of haar door te verwijzen naar de enige echte en machtige spreukmaker die me met mijn eigen probleem heeft geholpen. Zijn e-mail: {drogunduspellcaster@gmail.com} je kunt hem een ​​e-mail sturen als je zijn hulp nodig hebt in je relatie of een andere zaak.
    1) Liefdes spreuken
    2) Verloren liefdespreuken
    3) Stop echtscheidingsspreuken
    4) Huwelijksspreuken
    5) Zwangerschapsspreuk
    6) Breakup spreuken
    7) Death betovering
    8.) U wilt op uw kantoor promotie krijgen
    9) Wil je geliefde tevreden stellen
    10) Loterij
    Neem contact op met deze geweldige man als je een probleem hebt voor een duurzame oplossing
    via {drogunduspellcaster@gmail.com}

    BeantwoordenVerwijderen
  2. groet aan alle kijkers online, ik ben hier om een ​​klein getuigenis te geven. Mijn naam is Melania Macron, ik ben 40 jaar oud uit Rotterdam, Nederland. Ik ben op 31-jarige leeftijd getrouwd. Ik heb maar één kind en ik leefde gelukkig. Na een jaar van mijn huwelijk werd het gedrag van mijn man zo vreemd en ik begrijp niet echt wat er aan de hand was, hij pakte het huis uit naar een andere vrouw Ik hou zo veel van hem dat ik er nooit van droom hem te verliezen, ik probeer mijn mogelijk het beste om ervoor te zorgen dat mijn man bij me terugkomt, maar het mocht allemaal niet baten, ik huil en huil hulpzoekend, ik besprak het met zijn familie maar ik kreeg geen antwoord. dus mijn beste vriendin Anna Johansson beloofde me te helpen . Ze vertelde me over een man genaamd Drosagiede, ze vertelde me dat hij een geweldige man is en een echte man die kan worden vertrouwd en dat er niets is over liefdeskwesties dat hij niet kan oplossen en ze vertelde me hoe hij een ontelbaar aantal mensen heeft geholpen in het herstellen van hun relatie. Ik was echt overtuigd, ik nam snel contact op met zijn e-mailadres, doctorosagiede@gmail.com of zijn WhatsApp op +2349026414771 of Viber op +2349026414771.Ik leg hem al mijn probleem uit, hij vertelde me dat ik me geen zorgen moest maken dat al mijn problemen zouden zijn onmiddellijk opgelost. Hij vertelde me wat ik moest doen om mijn man terug te krijgen en dat deed ik, hij zei dat na drie dagen mijn man bij me terug zal komen en begint te bedelen, en het gebeurt echt zoals hij zei, ik was erg verrast, dit is zo geweldig. God zij de eer, onze relatie is nu erg hecht en we leven allebei weer gelukkig. Als u een soortgelijk probleem heeft, neem dan nu contact met hem op en laat uw probleem voor eens en voor altijd oplossen. Ik ben ook een levend getuigenis

    BeantwoordenVerwijderen