Pagina's

donderdag 10 november 2022

Kapoentje



Zitten jullie al met smart te wachten op het heerlijk avondje? De kids weer zenuwachtig en helemaal hyper, want Sint en Piet komen weer in het land...en natuurlijk iedere keer vragen : Wanneer mogen wij nou eindelijk onze schoen zetten? Ik zou zeggen, laat ze eens creatief aan de gang gaan met alvast een nieuwe schoen zelf te maken met een brief en wat lekkers voor het paard. Zo leiden we aandacht evenaf, hahaha... Dat doen we met het stencil Card Art Schoentje, die in de sinterklaascollectie zit van Dutch Doobadoo.


Voor jullie heb ik een voorbeeld gemaakt door eerst de schoen over te trekken op zwart cardstock en de binnenste lijnen heeft een gestippeld bruin designpapiertje gekregen en komt uit de Crafty Kit Oma's Appeltaart.

  
470.784.173

473.005.031

De gaatjes voor de veters zijn eerst getekend en daarna met een gaatjesmaker de gaatjes gemaakt. Zo kun je nooit ernaast zittenen zitten je veters nooit scheef! Nog een leuk touwtje opgezocht, waarvan ik de uiteinden zwart heb gekleurd met een stift en daarna gerafeld met de hand.


Hieronder op de eerste foto nog even de veters van dichtbij en de schoen is ook opgevuld met wat tillandsia.


De brief en de wortel is aan de onderkant iets schuin op elkaar bevestigd en op de plaats waar je voet in gaat heb ik een gleufje gesneden, zodat deze twee erin konden worden geschoven. Zo lijkt het net of deze echt IN de schoen zitten. Later heb ik nog een sinterklaasje ervoor gelijmd en pas als laatste de tillandsia er nog bij gedaan. Het Sinterklaasje is uit de Crafty Kit Sinterklaas. met handige uitdrukkertjes dus je hoeft de afbeeldingen niet te knippen. Het grappige gezichtje van de wortel is gedaan met stickertjes uit de Sticker Art Kawaii Face van Dutch Doobadoo.

 
491.200.027                              473.005.034

Een stickervel met allemaal verschillende mondjes en oogjes.


Hiermee denk ik wel, dat de kids wel even bezig zijn om hun best te doen om de mooiste schoen te maken voor de Sint, denken jullie ook niet?

Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer!

Veel liefs,

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten