Pagina's

donderdag 3 november 2022

Candytruck


Wat hebben we toch weer een hoogglazuurgehalte bij Dutch Doobadoo! Dit keer een Crafty kit Huisje van Snoep en nog eens een hele zoete Foodtruck. Ik ben er direct, na het tandenpoetsen, mee aan de slag gegaan. Uiteraard speciale tandpasta gebruikt om het glazuur goed te beschermen, hahaha.


De truck is buitenom omgetrokken op wit cardstock. Daarna bepaal je welke onderdelen je ook uit cardstock zou willen doen, In dit geval de deur en het dak, de toonbank, de wielen, bumpers, zijspiegel, velgen en de ondergrond van het zonnescherm. Pas als de truck helemaal af is, kun je deze op zwart cardstock leggen en nog eens zelf een zwart randje erom heen tekenen/schetsen en uitknippen. Zo krijg je dat de truck of het tafereel meer naar je toe komt.

470.784.166

De truck is voor de rest aangekleed met designpapier uit bovengenoemde Crafty kit. Jullie zien dat "de spatborden", zo noem ik het maar even, ook in de druipende spikkels derrie "meegespoten" zijn. Ja, kan er ook niks aan doen, was namelijk een optie bij de dealer!


473.005.033


De gnoompjes van het stansvel zijn uitdrukbaar, dus geen geknip, handig toch? De wieldoppen van de banden zijn zoetige hartjes. Met een alfabetstans is de Candyman gemaakt en gemat op roze cardstock en de golfjes gebruikt van het zonnescherm. bovenop uiteraard de lekkernijen, die verkocht worden.


Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer!

Veel liefs,

1 opmerking: