Pagina's

zaterdag 19 maart 2022

Zwanger

 



 Hallo allemaal,

Vandaag heb ik een tasje gemaakt voor een iemand die zwanger is van een meisje. In dit tasje heb een knuffeldoekje gedaan voor de kleine. Voor het maken van dit heb ik deze mal van Dutch Doobadoo gebruikt. 


Door de mal 2 x te gebruiken kun je er een tasje van maken. Je moet er dan wel een ruggetje in maken aan de zijkanten en de onderkant. 

Dutch Doobadoo Cart Art Bag

470 784 070

Ik heb het tasje beplakt met roze designpapier met witte hartjes. Aan de ene kant heb ik de nieuwe build up muis van Dutch Doobadoo gebruikt. Deze heb ik gemaakt met de onderstaande build up mal



Dutch Doobadoo Build up Muis
470 784 102

De muis heeft een beschuit met roze muisjes in haar pootjes omdat de aanstaande mama zwanger is van een meisje. Dit beschuitje heb ik gemaakt met de nieuwe stans van Carlijn Design Cirkelwoorden.


Op de andere kant van het tasje heb ik een plaatje geplakt van een konijntje, dit komt uit een knipvel die al heel lang bij mij in de kast lag. Met de Zwanger Stempels van Carlijn design stempelde ik de tekst.  Het woord "Baby" heb ik gemaakt met een hot foil stans en later uit gestanst met de grote teksten stans Baby. Hieronder heb ik nog een kleine tekst gestempeld, deze komt uit dezelfde stempel set als hierboven genoemd. 


Ik vind het zelf wel een heel leuk cadeautje om mijn collega te feliciteren met haar zwangerschap. Wat vinden jullie ervan? Ik wens jullie nog een hele fijne dag en tot een volgende keer.

Groetjes,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten