Pagina's

zondag 13 maart 2022

Beterschap

 

Hallo allemaal,

Hier een beterschapskaartje gemaakt met de leuke fold card "window" van Dutch Doobadoo.


Deze heb ik op wit cardstock overgetrokken, dubbelgevouwen en aan de binnenkant een cirkel uit de voorkant gestanst (met de snijkant naar boven).


 470.784.075

 Dit is de maat van een rond venster om schudkaartjes mee te maken.


Dus dit is nu de voorkant van mijn kaart. En natuurlijk heb ik weer gebruik gemaakt van een build up! Dit keer de build up aap. Hij kijkt dit keer niet erg blij, omdat hij ziek achter het raam naar buiten moet kijken.


build up aap 470.713.836

De ogen en mond heb ik op een andere manier getekend dan het origineel.


Aan de binnenzijde van de kaart heb ik de cirkel weer uit het blauwe cardstock gestanst, zodat de rand van het plastic schut venster achter het cardstock valt en netjes is weggewerkt.


De letters ziek is van een card art van Dutch Doobadoo. Ik heb alleen gebruik gemaakt van de binnenkant van de letters en deze uit een designpapiertje getekend en geknipt. Ik heb hiervoor het designpapier van Stamperia blue land gebruikt, evenals de binnenzijdes van de kaart. De vraagtekens heb ik weer uit blauw cardstock gemaakt, zodat het één geheel wordt.


470.713.641

 Op de voorkant van de kaart heb ik een beetje op een speelse manier het woord "beterschap" geplakt met de cutting dies van studio light SL-ES-CD127. Om hier en daar wat te accentueren op de kaart, heb ik een zwarte fineliner gebruikt en een witte gelpen.

Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren met deze kaart en wens jullie nog een hele fijne dag toe.

groetjes,

3 opmerkingen:

  1. Een heel leuk kaartje en die aap is goed ziek , heel leuk weergegeven zo met die rood doorlopen ogen.
    groetjes Marjan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. When I see someone's blog, I really like it.
    Hilo online

    BeantwoordenVerwijderen