Pagina's

dinsdag 15 maart 2022

Relax

  


Hier een kaartje in een totale andere stijl dan die jullie van mij gewend zijn. Mixed Media, het niet denken maar doen! En zoals het al op het kaartje staat "RELAX". En dat mixed media zeer zeker. Ik ben aan de slag gegaan met de oxide ink de nieuwe kleur "saltwater taffy" en de kleuren "mustard seed", "salvaged patina" en ""peacock feathers".


Ik ben begonnen met de mask art van Dutch Doobadoo "kant" en de kleuren "saltwater taffy" en "mustard seed" op watercolor papier te blenden.


470.715.165

Met de andere twee kleuren ben ik eroverheen gegaan met de mask art "letters".


470.715.620

Met witte gesso op een stukje keukenrol heb ik hier en daar de kleuren wat afgezwakt.


870.002.010

Zo krijg je het resultaat al hieronder op de foto.


Ik heb toen de shape art "shield" erop gelegd en deze in de kleinste maat getekend en uitgeknipt. 


470.713.205

Daarna ben ik er verder gegaan met versieren. Ik heb onder andere de mask art "splash" gebruikt onder en bovenin de kaart.


470.784.089

 En ik heb leuke paper elements gebruikt van art by marlene. Het stuk visnet is van een stansmal van Art by Marlene. (so-fish-ticated). Met een ruitjes stempel heb ik her en der wat afdrukjes gemaakt (deze stempel is van de grunge collection van Studio Light, stampSL409). Met witte gesso heb ik de spetters op de kaart gemaakt. Ik heb er een kleur cardstock omheen gedaan in een kleur die terug komt in de kaart en daarna de mal overgetrokken op wit cardstock. Met een witte signopen en een zwarte pigmentliner heb ik hier en daar wat streepjes en lijnen getekend.

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren met deze kaart en wens jullie nog een fijne dag toe.

groetjes,

3 opmerkingen: