Pagina's

maandag 24 augustus 2020

Hoera, een Meisje

Kijk eens hoe leuk!  We hebben nu ook een mal om kleding te maken voor de schattige beer. Er zijn zoveel soorten kleding mee te maken zodat je de beer telkens met een andere outfit kunt maken. Met het kledingset kleedde ik een babybeer aan en maakte er een geboortekaart mee.


De beer tekende ik over op donkerbruin kraft en knipte alle onderdelen uit. Daarna de binnendelen op lichter bruin kraft en oogjes op zwart cardstock.
Card art Build-up-bear 470.713.788

Daarna heb ik het overgooiertje met shirtje eronder getekend op designpapier uit paperpads Peek-a-boo boy &girl van Pebbles. Op het overgooiertje ook een zakje "genaaid". Om haar koppie zit een schattig haarbandje.

Card art Build-up-bear (accessoires) 470.713.798

Met haar ene pootje houdt ze een babyfles vast en in het andere pootje houdt ze de touwtjes van de hartjes-ballonnen met een tekst erop. De beer plakte ik op shape art Ticket die getekend is op groen en wit cardstock en designpapier wat een restje is van Scrap A Cup maar leuk hierbij past.

Shape art Ticket 470.713.190

Aan de achterkant zit een kaartenstandaard geplakt waardoor de kaart kan blijven staan.

6 opmerkingen:

 1. Wat schattig ook deze...ik herken mijn gemaakte berenkaart er in maar dan zonder de leuke kleertjes. Ik heb net het olifantje aangeschaft!
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt super schattig zeg!!!❤
  Gr. Christa van der Plaats

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dankzij een geweldige man genaamd dr Ajayi kon ik me met mijn man verzoenen na een scheiding van een jaar, mijn vriend, die een bankier is, stelde me aan hem voor omdat hij haar hielp bij het krijgen van promotie bij de bank waar ze mee werkt, met zijn voorouderlijke krachten aan hem doorgegeven door zijn voorouders. als je de hulp nodig hebt van een spreukenmaker bij een probleem waar je doorheen gaat of je huwelijksleven, wees dan niet verlegen, ik raad je aan om contact op te nemen met dr. Ajayi de spreukenmaker op Whatsapp: +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com voor een snelle oplossing

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goedendag vrienden mijn naam is Leshana en ik ben verpleegster van beroep, ik en mijn verloofde zijn 6 jaar samen geweest, maar we hadden ernstige problemen omdat zijn moeder niet wilde dat we trouwen, ze gebruikte een andere methode om ervoor te zorgen dat ze zoon gaat niet met me trouwen totdat hij eindelijk zonder reden met me uit elkaar gaat, ik hou echt van hem, dus ik zoek online naar een snelle oplossing en ik had het geluk Dr Ajayi tegen te komen, een geweldige spreukenmaker gezegend door zijn voorouders met superkrachten, Ik vertelde hem per probleem aan hem en hij aan mij wat de kloof tussen ons veroorzaakt en vertelde me de dingen die ik moest doen om weer vrede te hebben in mijn relatie, ik volgde al zijn instructies op en vandaag zijn we gelukkig getrouwd en verwachten we onze eerste baby. Heeft u problemen in uw echtelijke woning of wilt u uw geliefde terug na een breuk, neem dan nu contact op met Dr Ajayi voor een blijvende oplossing via e-mail: drajayi1990@gmail.com of Whatsapp / Viber-nummer: +2347084887094

  BeantwoordenVerwijderen