Pagina's

donderdag 16 juni 2022

Woodland

 

Voor vandaag ben ik aan de slag gegaan met de Fold Art Lori en de Slimline Kit Woodland Animal. 



Voor de basis heb ik de Fold Art Lori gebruikt. De grootste maat heb ik overgenomen uit wit cardstock. daarna steeds een maatje kleiner uit zwart en dan groen cardstock. Op het groene cardstock heb ik langs de buitenrand een randje getekend met zwarte multiliner en witte gelpen.

Fold Art Lori
470.784.124

470.784.124 Fold Art Lori




De plaatjes komen uit de Slimline Kit-Woodland Animal.

Slimline Kit-Woodland Animal
473.005.026

473.005.026 Slimline Kit - Woodland Animal



Net als hierboven komen ook deze plaatjes uit het uitdrukvel dat zit bij de Slimline Kit- Woodland Animal. De boomstronk is van ECD. En hoe leuk past het wasbeertje hier op. Ook de struikjes zijn van ECD en komen uit dezelfde set als de boomstronk.



In het midden van de Fold Art zit nog een mal die je over kunt nemen. Het designpapier waar ik deze op gemat heb, komt ook uit de Slimline Kit-Woodland Animal. De letters zijn van Creative Craftlab. Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Bedankt voor je bezoek aan ons blog. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,


 

1 opmerking:

  1. Allemaal bedankt aan de heer Anderson Carl voor het helpen met mijn winst en het mogelijk maken van mijn vijfde opname. Ik ben hier om een geweldige levensveranderende kans met je te delen. het wordt Bitcoin / Forex-handelsopties genoemd. het is een zeer lucratieve onderneming waarmee u in een week maar liefst $ 2.570 kunt verdienen met een initiële investering van slechts $ 200. Ik ben het levende bewijs van deze geweldige zakelijke kans. Als iemand geïnteresseerd is in handelen in bitcoin of een andere cryptocurrency en een succesvolle transactie wil zonder verlies, laat het de heer Anderson Carl nu weten via Whatsapp: +1(252)285-2093 E-mail: andersoncarlassettrade@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen