Pagina's

zondag 5 juni 2022

C'ya later Alligator

  


Hallo allemaal,


Ik heb deze build up krokodil weer eens gemaakt, hij is gewoon TE leuk!


De krokodil heb ik overgetrokken in de juiste kleuren cardstock en uitgeknipt. De onderkant van de bek heb ik dezelfde kleur gegeven als de binnenkant van de buik.


470.784.105

 Ook heb ik de krokodil een staart gegeven. Niet heel moeilijk om te doen. Je legt zijn lijfje op het cardstock waar je de staart uit wil en teken dan de staart.


Dan haal je het lijf weg en verleng je het een stukje, zodat je een plakrand krijgt en deze achter de staart kan plakken. Op de kaart heb ik als achtergrond gebruik gemaakt van de slimline mask art clouds. 


470.784.002

Ik heb de zonnestralen gebruikt en ben van donker naar licht vanuit het midden gegaan met de kleuren "trackling campfire" en "saltwater taffy". Daarna heb ik de mask omgedraaid, zodat het een zonnetjes werd en hetzelfde gedaan. In het midden heb ik de nieuwe slimline mask art grunge gebruikt, om het hele witte van de kaart weg te halen.


470.784.113

Onder de krokodil heb ik een randje gemaakt met de kleur "rusty wilderness" van ranger. Hier heb ik ook de mask art "grass" gebruikt en hier en daar een plukje gras gemaakt.


470.784.105

De letters die je op de kaart ziet zijn van CraftLab de stitched alphabet. Met een witte gelpen en zwarte fineliner heb ik nog wat lijnen getekend om het een en ander te acentueren.

Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren en wens jullie nog een fijne dag.

groetjes,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten