Pagina's

maandag 9 november 2020

Kerstslinger

 



Hallo allemaal,

Het lijkt misschien nog ver weg maar voor je het weet is het weer kerst. 


Ik heb dit keer met de build up mal van het hertje een kerstslinger gemaakt. Ik gebruikte daarvoor deze build up mal

Build up mal hertje
470 713 796

Voor het maken van de vlaggetjes voor de slinger heb ik deze Dutch Doobadoo mal gebruikt.


Dutch Card Art Banner Flags
470 713 319

Zoals jullie kunnen zien heb ik voor mijn slinger maar 1 soort vlaggetje gebruikt. Ik heb deze overgetrokken op wit cardstsock. Daarna heb ik het vlaggetje voorzien van designpapier. Het rondje heb ik ook gebruikt. Hiervoor heb ik ander designpapier gebruikt. 


De letters op de slinger heb ik gemaakt met deze set van Dutch Doobadoo


Dutch Card Art Alphabet
470 990 110 

Ik heb de letters los gebruikt, dus de stukjes die er bovenaan zitten heb ik weg gelaten.  De letters heb ik uit zilverpapier geknipt maar ze daarna nog wel een keer gemat op wit cardstock. Op het eerste vlaggetje en het laatste vlaggetje heb ik het rendiertje gebruikt. 


Met een zwarte en witte gelpen heb ik hier en daar nog wat accentlijntjes op het hertje aangebracht. Rode neus geeft het rendiertje toch net wat meer een kersteffect al zeg ik het zelf. 


Als laatste heb ik de vlaggetjes nog een beetje versiert met wat sneeuwvlokjes en kerstbloemen en takjes. Deze heb ik allemaal gemaakt met stansen. Ik vind het zelf wel een mooie kerstslinger geworden en kan niet wachten om hem ergens op te hangen maar ja daar is het nu nog wel een beetje te vroeg voor.


Ik wens jullie nog een hele fijne dag en tot de volgende keer.

Groetjes,

2 opmerkingen:

  1. Goedendag vrienden mijn naam is Leshana en ik ben verpleegster van beroep, ik en mijn verloofde zijn 6 jaar samen geweest, maar we hadden ernstige problemen omdat zijn moeder niet wilde dat we trouwen, ze gebruikte een andere methode om ervoor te zorgen dat ze zoon gaat niet met me trouwen totdat hij eindelijk zonder reden met me uit elkaar gaat, ik hou echt van hem, dus ik zoek online naar een snelle oplossing en ik had het geluk Dr Ajayi tegen te komen, een geweldige spreukenmaker gezegend door zijn voorouders met superkrachten, Ik vertelde hem per probleem aan hem en hij aan mij wat de kloof tussen ons veroorzaakt en vertelde me de dingen die ik moest doen om weer vrede te hebben in mijn relatie, ik volgde al zijn instructies op en vandaag zijn we gelukkig getrouwd en verwachten we onze eerste baby. Heeft u problemen in uw echtelijke woning of wilt u uw geliefde terug na een breuk, neem dan nu contact op met Dr Ajayi voor een blijvende oplossing via e-mail: drajayi1990@gmail.com of Whatsapp / Viber-nummer: +2347084887094

    BeantwoordenVerwijderen