Pagina's

vrijdag 13 november 2020

Herfst

  Hallo allemaal,


Ohh wat is de herfst toch mooi! Ik ben gek op die mooie kleuren. Omdat het nog herfst is, heb ik nog maar een herfstkaart gemaakt . En dit is gelijk het verjaardagskaartje voor Jolanda geworden. 


Voor de basis heb ik de Dutch Doobadoo Shape Art Bloemen gebruikt. Die heb ik overgenomen uit wit en oranje cardstock. Daarna heb ik deze nog een keer overgenomen uit het designpapier Crunchy Leaves.

 Dutch Shape Art Bloemen
470.713.198

470.713.198 Shape Art Bloemen

 

In het midden heb ik de blauwe mal Frame Viola geplakt. Ik ben fan van de Magnolia stempels. Deze heb ik ingekleurd met copics en op de blauwe mal geplakt.
 

 Bovenaan de kaart past precies de Autumn Guirlande. Ik heb de mal uit glad wit cardstock gestanst en daarna op kleur gebracht met diverse kleuren distress inkt.
 

En bij de herfst horen horen natuurlijk vallende bladeren. De bladeren heb ik op kleur gebracht met distress inkt.   


En natuurlijk mag bij de herfst de kastanjebladeren en de pompoenen niet ontbreken. Ook deze heb ik allemaal gekleurd met distress inkt. Vooral de knal oranje kleur van de pompoenen vind ik erg mooi.  
 

Rechts heb ik nog een paar leuke takjes geplakt die ik een stukje achter de mal heb geplakt. De mal heb ik met 3D foam opgeplakt om een beetje diepte in de kaart te krijgen. De takjes kon ik er dan ook mooi tussen schuiven. En ook deze zijn op kleur gebracht met distress inkt. Het designpapier en de mallen die ik gebruikt heb, zijn allemaal van Noor! Design.

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Bedankt voor je bezoek aan ons blog. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten